Ismét alkohol került a villába, így ahogy az ilyenkor lenni szokott felerősödnek az érzelmek. Az apropót ezúttal az értelmiségi játékos, a Hegyvidék szülötte, a villa taktikai zsenije születésnapja adta. Fanni sír, Edina számon kéri Lacit, majd összevesznek, Zsu bevallja egy sötét titkát.

Ádám ráhajt Fannira

Igen csendesen kezdődik Dani szülinapi bulija. A kötelező koccintás után Ádám verbálisan nekiesik Fanninak, aki női mivoltára hivatkozva kikéri magának. Laci is beszáll a szájkaratéba, és Ádám pártját fogja útszélinek nevezve a lány stílusát és Fannit magát is. Fanni ezt nem bírja tovább, feldúltan siet Renihez a pihiszobába és ott elbőgi magát.

Edina az alkohol hatására még őszintébb és bújósabb, ez Laci veszte, aki kénytelen végighallgatni az erélyi lány vádaskodását arról, hogy nem mer érzelmeket vállalni. Laci pedig jön a régi lemezzel, hogy ő így tökéletesen elvan, nem akar érzelmeket. Edinának ez rosszul esik, és megállapítja, hogy nem közös az értékrendjük.

 

Most megtudjuk azt is, hogy Laciban négy éve eltört valami, és azóta nincs értékrendje nők terén. Edina nem érti, így Laci fordít: neki idő kell, hogy felfogja, hogy Edina így szereti ahogy van, a hibáival, és a jóságaival együtt.

De amíg felfogja, addig is csapja egy kicsit a szelet Zsunak is, ami teljesen kiborítja Edinát, aki sértődötten távozik a pezsgőfürdőből, majd retardáltnak nevezi a valóban furán viselkedő Lacit. Elhangzik Edina szájából a

Soha többé ne szólj hozzám!

és a

Felejts el!

is.

Fanni miután kicsit összeszedi magát, betáncolja magát a házba, de összefut Ádámmal a fürdőben, ahol eltörik a mécses nála és hisztizni kezd.

Nagyon vicces látni, ahogy Ádám nem bír mit kezdeni a pityergő Fannival, akinek mindenben igazat ad a végén. Annak pedig jelzés értéke van, milyen gyorsan hangszínt és stílust vált, ahogy észreveszik, hogy áll valaki a fürdőszobaajtó másik oldalán. Annak meg még inkább, hogy a legvégén már kacarászva törli képen Ádámot egy tekercs wc-papírral.

Ádám, akiről talán kiderül, hogy a villa legnagyobb taktikusa. Miután Fannival zuhanyzás közben megbeszélték a dolgokat, utána szintén zuhanyzás alatt győzi meg Edinát arról, hogy Lacinak ő sokkal fontosabb, mint ahogy azt jelenleg mutatja, és érzi. Majd zuhany után Zsuból húzza ki, hogy a félegyházi bemondónak titkon tetszik a nagy gyerek Laci, ám taktikai okokból és elsősorban Edina miatt semmit sem mutat ki az érzéseiből. 

Fanni bekapta Godzillát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!