Ezen a  héten Zsu a felelős a villaért, és bár megkérte a másik cspatatot, akikmost éppen indiánok, hogy takarítsanak, de nem sikerült a fiataloknak rávenni magukat. Büntetést kértés kapott rájuk. 

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Zsu büntetést kért a lustálkodó indiánokra, akik nem voltak hajlandóak kiüríteni a hamutálakat sem, de arra senki nem gondolt, cserébe három szankció közül is választhatnak.

Azonban csak egy volt belőle kellően gonosz, így amellett döntöttek,: Maci költözzön be a házba és álljon a rendelekezésükre. 

 

Zsu szerint ez azért volt jó, mert így ki tudták egy kicsit szedni Macit Reni hátsójából, Dani ezzel jól egyet is értett. Laci és Ádám viszont mindenféle feladatot adott Macinak, aki el is végezte azokat. Reni ezen kiborult, sírt egy kicsit először Maci vállán, majd a vécében.

Lacival és Ádámmal közölte Edina, hogy ő ezt nem tudja csinálni, ő nem ilyen, szóval semmire nem fogja használni Macit, és mint kiderült, ha eldurvul a helyzet, akkor Dani majd leállítja a fiúkat. Meglátjuk vagy ahogy Maci mondaná: az nevet, aki a végén nevet.   

Vőlegénye is Reni ellen szavazna

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!