Egy fiú és egy lány költözik ma be a villába. Zsuzsa egygyermekes egyedülálló anyuka, Ádám pedig ezidáig úszómester volt, de a show miatt felmondott.

Ezt Maci anyja el se fogja hinni

Zsuzsa kiskunfélegyházi, termetes keblekkel megáldott anyuka, aki gyermekét egyedül neveli és romos házuk felújítására gyűjt. Négyéves kisfiára a három hónap alatt apukája vigyáz majd.

Úgy készül, hogy a csúnya lányok fúrni fogják, a szebbekkel jóban tud lenni. „A pasik biztosan nyomulni fognak!” – állítja határozottan az alföldi virágszál.

 

A Blikk.hu-nak tett nyilatkozatában elárulta, hogy világszinten sem találta meg a magának valót, így nem hiszi, hogy a hat férfiből bármelyikbe is beleszerelmesedik.

„Nem domináns a szex, de nem lehet fél évig szex nélkül élni.” – árulta el a nagy igazságot Zsuzsa, aki nem hiszi, hogy a nézők attól jobban szeretnék, ha szétrakná a lábát bent. „Anélkül is elég jó fej vagyok.”

Ha szexet nem is, meztelen zuhanyzást láthat majd a nagyérdemű. Bár kissé naiv gondolat Zsuzsától, hogy majd hátat fordít a kamerának, s csak a fenekét látja az ország.

Ádám, a gyulai úszómester, aki a beköltözésével unalmas életét szeretné feldobni, kezdeti kalandként két hete már fel is mondott a munkahelyén. A beköltözésre Szepesi Nikolett – Én a szexmániás című könyvével készül, jelenleg barátnője nincs, nyitott mindenre.

A gyulai életek korábbi megmentője egy korábbi balesete miatt egy hónapig kényszerből nem szexelt, a villában akár ki is bírná a három hónapos cölibátust, de „ha megoldható akkor jobb lenne nem kibírni” – mondta a Blikk videóinterjújában. A bulvárlapnak bevallotta egyik korábbi félrelépését is, amit az úszómesterséggel magyarázott. Titkon olyan lányra vágyik, akit komolyan tud venni.

Ádámnak folyamatos megerősítésre van szüksége a teste tökéletes voltáról, ezért flörtöl állandóan a lányokkal. A játékot bulinak szánja, de meztelenkedni nem szeretne. 

A maszturbáció az élet része, az alsófertályos matatás más tészta

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!