A lacis kaland miatt egyedül maradt a kolleganő, mint a kisujja. Már senki nem bízik benne.

Közellenség lesz Zsu és Laci

Zsu a fürdőszobában cserélt nyálat Lacival. Nem, nem ő tolta a száját a fiú ajkaihoz, Edina kanja kapta le, azért, mert érezte, nem verik meg érte, csak visszacsókolják. Másnap Zsu elkapta Danit és közölte vele, kibeszélik a háta mögött Edinával, ezért nem bízik meg bennük. Mondta ezt úgy, hogy korábban azt ígérte Edinának, nem fog Lacival kavarni a villában.

 

Dani okosan megkérdezte tőle, hogy szerinte ő mit csinál Lacival, mert ugye mostanában ők sokat beszélnek kettesben, szóval ez a bizalom dolog visszafele sem biztos, hogy megvan.

- Hát ti ki a faszomok vagytok, hogy mindent elöttetek kell megbeszélni? 

- Na, látod. Akkor te ki a faszom vagy, hogy mindent elötted kell megbeszélni?

- Igen, a bizalmi dolgokat. De az, hogy nekem a Laci tetszik, azt hagy beszéljem, rendezzem le vele kettesben. Miért kéne nekem mindenkit odaültetnem?

- Mert nem tudjuk mi zajlik a háttérben. Lehet taktikai is ez a viszony...

Zsu ez után döntött úgy, beszél Edinával, de csak kavart egyet a meleg, már büzölgő kakán. Szembesítés lett a vége,melyet csúnyán bebukott a lány. Laci viszont nem tudott reagálni a történetekre, mondván, hogy éppen akkor ébredt és különben is áll(!) a Godzillája. Később azonban közölte: Edinának köszöni a bizalmat, Zsunak pedig viszlát.

Nem sokkal később Dani és Edina is kiadta Zsu útját. Akkora bűn volt ez a csők,, hogy még Robin is gondolkodik rajta, Zsuzsát viszi ki magával.    

Eltaktikázták a jelölést a villában

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!