Ezerrel megy a taktikázás a villában, amit lehet kicsit túl is gondoltak a srácok. A kiválasztás lényegét félreértve olyan emberek kapják a jeleket, akiket igazából visszavárnak és szeretnek a társaik. Azért akad néhány klasszikus gyűlölet-jelölés is.

Edina legálisan kukkolta Denniséket

Dani a védett kis magyarázkodás után Ádámra rakja a jelet, mondván itt van az ideje annak, hogy ki tudjon menni ő is. Amúgy is mondta, hogy meg szeretné méretni magát.

Fanni a mikrportját maga után cibálva sérelmeit sorolja Robinról, akire a jelet fogja tenni. Aki szerint Fanni nem olyan nő, mint amit elképzelt magának, hisz ő közönségesebb az átlagnál.

 

Zsu azzal viccel, hogy Reni nincs itt, így mást kell választania. Pedig az érvelése akár Reniről is szólhatna: sok a konfliktus kettőjük között, nincs közös hang, nem vállalja fel a problémákat és nem beszéli meg, pedig Zsu nyitott lenne. A kiválasztottja pedig meglepő módon Maci.

Robin egy sunyi, egy alattomos, és egy ármánykodó lakótársa közül választotta volna ki a jelöltjét, de helyette inkább Edinát jelöli, csak úgy baráti alapon. Igazi érve nem volt. Edina is magyarázkodik, mielőtt jelölne. Valami olyasmit mond, hogy azért választja Ádámot, mert nem tudott megküzdeni azért, amiért ő itt valójában. S Edina támogatja ezt a küzdelmet, ezért jelöli.

Dennis a jelét egy tőle távolálló, srácra rakja, akinek ideje harcba mennie. Ez pedig nem más, mit Robin, akiről megtudjuk azt is, hogy hasonlít Dennis egyik régi barátjára. Dóri elkotyogja, hogy egy hozzá egyre közelebb álló egyén kérésnek szeretne eleget tenni, aki nem találja a helyét a villában és a párbajon szeretné megtalálni azt. Robint jelöli.

Laci sem tudta értelmezni a kiválasztás szabályait. Ádámot küldi, hogy harcoljon, aztán visszatérve a villába ketten vigyék tovább a harcos témát. Ádám nem taktikázik, arra rakja a jelét, akivel a legtöbb konfliktusa van, és a legjobban szúrja a szemét, és ez Fanni. Maci pedig eldönti a holtversenyt. Akit jelöl, annak is jár az a jog. hogy a harcban tud bizonyítani. A kiválasztottja, pedig Robin.

Robin örül, és bizonyítani szeretne.

Edina sírva fakadt Laci miatt

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!