Véget ér Vadnyugati napok, amit a lakók egy fergetegesnek ígérkező bulival ünnepelnek meg. Ezen az estén Dórinak gyűlik meg a baja az alkohollal, és kerül kicsit közelebb Robinhoz. Villanyoltás után a nyári táborokra jellemző hangulat az eddigi legdurvább verbális harccá fajul.

Laci és Ádám csicskáztatta Macit

A párbaj előtti nap estéjén véget ér az indián-cowboy szerepjáték és ennek örömére bulit tartanak a villában. Dórira is jellemző a túlzott közvetlenség alkoholos állapotban, bár most csak egyedül Robinnal került közelebbi kapcsolatba.

Kettesben maradnak a szobában, ahol kis puszi után arról beszélgetnek, kit épp mennyire utálnák az ellenfél csapatából.

 

Dóri azzal bomlasztja a csapatszellemet Robinban, hogy téglának nevezi Zsut, aki még a saját csapattársait és képes feladni. Robin aztán bevallja, hogy sejtette Zsu kétszínűségét. Nincs jó oldala ennek a lánynak – summázza meglátását a riportszobában.

Robin aztán a buli alatt még elkapja Dórit a fürdőszobában egy rövid smárra, aztán a nagy nyilvánosság előtt is hosszasan csókolóznak venezuelai szappanoperákat megszégyenítő módon. Ádám Fannit kezdi el kóstolgatni, aki próbálja leállítani a gyulai gyereket. Ekkor még nem is sejtjük minek az előszele volt ez.

Lámpaoltás felé Robint Dóri mellett találjuk az ágyban, ahol épp a lány hátát-fenekét simogatja s közben butaságokat fecseg a lánynak. A riportszobában nagyon meg van magával elégedve, s hódolatát fejezi ki a brazil nagyfenekű lányoknak, mint amilyen Dóri is jelenleg.

Aztán a nyári táborokat idéző, lámpaoltás utáni, röhögésbe fulladó állapot lassan átcsap egy verbális harccá. Aki mindenkit kioszt az Ádám, aki kapja a pofonokat az eleinte Fanni, de jut bőven az őt védő Dennisnek is.  

Egész pontosan azt találja neki mondani Ádám, hogy „Ha akartam volna, megdugtam volna a nődet, köcsög!”. Ezzel meg is alapozza az éjszaka folytatását.

Szerencse, hogy a villa szabályzata tiltja a verekedést, különben itt vér folyt volna. Érdemes végignézni a videót, ritka szép mondatokat hallani benne.

Zsuzsa színt vallott Ádámnak

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!