Megviccelték a villalakókat a műsor szerkesztői egy új beköltöző hírével. A kétértelmű üzenet után hamarosan tényleg megérkezett az új lakó, ám nem sokkal utána, érkezett még valaki, aki olyan boldoggá tette Fannit, mint még senki idáig.

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Még ki sem heverték Maci hirtelen távozását a villában, mikor Zsu felolvassa a szerkesztők igen rövid üzenetét: Kedves villalakók, hamarosan új lakó érkezik hozzátok. Korábban is voltak már találgatások, hogy vajon költözik-e új játékos Maci helyére, és aki így gondolta, most helyesel.

Laci pöcsét markolászva tetovált lányt vizionál, közben fel-alá rohangál. Edina nem érti, Dóri eszik, Fanni duzzog.

 

Robin, a higgadtság szobra sejt valamit, mert hiányolja a lakó megszólítás elől a villa jelzőt, így lehet hogy egy állatka – kiált fel. A köz helyeslésben tör ki, és elmarad a felkelés. Pedig Edina teljesen kiakad azon, hogy az új lakó majd féljátéknyi idővel fog nyerni, de inkább azért mérges, mert Laci mindenféle tetovált lányokról áradozik.

Aztán malacsivítást hallanak az udvarról és minden kétségük elszáll. A bejáratban valóban egy barna színű, csíkos hátú kismalac várakozik, akit viszontsivítással fogad a villahad. A mellékelt levelet Dennis olvassa fel. Az üzenetből Maci köszön vissza volt lakótársaira, és búcsúzik végleg, ám maga helyett ezt az igazi malacot küldi a tisztelt társaságnak, Maci Malacot. Fanni nem győzi elégszer megállapítani, hogy a kis Maci Malacnak milyen átható szarszaga van.

Némi kergetőzés után az új négylábú lakót elrekesztették két pad mögé az udvar egyik sarkába, amikor újabb vicces süt el a szerkesztőgárda: besétál egy Olivér nevű arc és mindenkivel lekezel, és egybehívja a bandát. Persze hogy őt gondolják az új lakónak egyből, pedig ő nem más, mint Fanni aznapi barátja, a stylist.

Olivér vezeti végig a szuperképessége révén szerzett szépségnap állomásain Fannit, akire először egy alapos kozmetikai kezelés, fodrász és manikűr vár. Végül pedig egy fotózással teszik fel a koronát a napra.  

Robin bogarat ültetett Dani fülébe

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!