Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje. 

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin. 

 

A következő lakó, akinek Robin megmondja a magáét, Ádám. Ő az, aki a második legtöbb jelölést kapta a kiválasztáson, s Robinnal is beszélték már, hogy meg kellene méretniük magukat egy párbajon. Felemlegeti neki, hogy mostanában folyamatosan piszkálódik, be-beszólogat, amit a vízilabdás nem tud hova tenni. Majd Lacihoz fordul és „Lacikám!” felkiáltással belekezd a monológba.

Laci bűnei közé sorolja a páváskodást, no és persze Edina érzelmi kihasználását is, ami Robinnak nagyon fáj, mert ő nem bírja azt, ha egy nőt bántanak. Végül pedig emlékezteti a tetovált srácot, hogy sokszor nem a villába való a viselkedése, meg kellene válogatnia a szavait, és változtatnia ezeken a dolgokon a jövőben. Aztán megkéri Lacit, hogy tegye rá a kendőt, legjobb barátjára, Ádámra. Laci pedig vigyorogva tesz eleget a kérésnek, s úgy rácsomózza haverja csuklójára a kék kendőt, mintha amputációra készítené elő.

Ádám persze számított a kendőre, ezt elmondja Bencének is. Azt is, hogy mindenféleképp összeakadtak volna Robinnal, mert hasonló karakterek, ugyanúgy nem találják helyüket a villában és bizonyítani akarnak saját maguknak.

Aztán a végén még megbeszélik ketten, hogy ennek így kellett lennie, bár Ádám arcán a mosoly nem tűnik túl őszintének.

Edina Lacin kézimunkázott

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!