Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott



Ismét vasárnap, ismét kiválasztás, sorban a negyedik. Maci a nap folyamán rosszul lett és kórházba kellett szállítani, ezért ő írásban szavaz, a többiek a szokásos módon, élőszóban, indoklással. Robin védett, nem ő az egyetlen. A zöld kendő végül arra kerül, akin egyszer már volt.

Szép fegyelmezetten ül a társaság, mikor bekapcsolják a villát élő adásban, csak Maci hiányzik, akit epeproblémákkal vittek kórházba a nap folyamán. Laci bejelenti, hogy él szuperképességével és felkötné a lila kendőt, ami Robint, a másik védett játékost igencsak meglepi.

Ellenben Dani pihenteti erejét, és nem foszt meg senkit a lila kendőtől. Maci jelöltjének neve a borítékban várja, hogy a villamester felolvassa majd.

0 Tovább

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Eltaktikázták a jelölést a villában



Ezerrel megy a taktikázás a villában, amit lehet kicsit túl is gondoltak a srácok. A kiválasztás lényegét félreértve olyan emberek kapják a jeleket, akiket igazából visszavárnak és szeretnek a társaik. Azért akad néhány klasszikus gyűlölet-jelölés is.

Edina legálisan kukkolta Denniséket

Dani a védett kis magyarázkodás után Ádámra rakja a jelet, mondván itt van az ideje annak, hogy ki tudjon menni ő is. Amúgy is mondta, hogy meg szeretné méretni magát.

Fanni a mikrportját maga után cibálva sérelmeit sorolja Robinról, akire a jelet fogja tenni. Aki szerint Fanni nem olyan nő, mint amit elképzelt magának, hisz ő közönségesebb az átlagnál.

1 Tovább

Az új közellenség: Reni



Úgy látszik a Valóvilág7 nézőinek ugyanúgy csípi a szemét a szőke színésznő szereplése a villában, mint a villalakóknak. A nézői szavazatok alapján kimagaslóan, a kiválasztáson pedig döntő többséggel kapta a legtöbb jelet Reni, aki titkon számított az eredményre.

Laci lepattintaná Edinát

Feszült várakozással ülnek a lakók a tévé előtt, mikor Istenes Bence bejelentkezik. Nem túl ütős poénok között bekerülnek a kellékek, és megtudjuk, hogy senki sem használja fel a szuperképességét.

A jelölés előtti bejátszások néha felkorbácsolják a hangulatot, néha hangos kacagást váltanak ki. Edina például aranyosan, fülig pirulva magyarázkodik, miután bejátszották bódult egymásra találásukat Lacival. Fanni is megjegyzi, hogy kövérebbnek tűnik a tévében, mint valójában. A videók elfogynak, kezdődik a kiválasztás.

1 Tovább

Hirdetés

Facebook