Úgy látszik a Valóvilág7 nézőinek ugyanúgy csípi a szemét a szőke színésznő szereplése a villában, mint a villalakóknak. A nézői szavazatok alapján kimagaslóan, a kiválasztáson pedig döntő többséggel kapta a legtöbb jelet Reni, aki titkon számított az eredményre.

Laci lepattintaná Edinát

Feszült várakozással ülnek a lakók a tévé előtt, mikor Istenes Bence bejelentkezik. Nem túl ütős poénok között bekerülnek a kellékek, és megtudjuk, hogy senki sem használja fel a szuperképességét.

A jelölés előtti bejátszások néha felkorbácsolják a hangulatot, néha hangos kacagást váltanak ki. Edina például aranyosan, fülig pirulva magyarázkodik, miután bejátszották bódult egymásra találásukat Lacival. Fanni is megjegyzi, hogy kövérebbnek tűnik a tévében, mint valójában. A videók elfogynak, kezdődik a kiválasztás.

 

Újabb sötét folt Dóri múltjában

Elsőként Dóri fogja kezébe a jelölő mágnest és arra rakja, aki a legtávolabb áll tőle a villában. Bár kapcsolatuk az elmúlt hetekben javulni látszott, de mégis ő az utolsó ember számára itt. Laci.

Dani a következő. Ő olyan lakóra teszi a jelet, aki többször megbántott egy számára fontos embert. Aki olyan stílust enged meg magának, ami nem megbocsátható és nem korrekt. Nem mellesleg lepincsikutyázta, amivel ő kifejezetten nem ért egyet. Reni.

Zsu mosolyogva lép a tábla mellé, csuklóján a védettséget jelző kendő. Zsu hiába ajánlotta fel jelöltjének, hogy beszéljék meg a problémákat és ismerjék meg egymást, de az elzárkózott, ellenállt. Felhozta még emberhez méltatlan stílusát, amivel őt a párbajról visszajövet fogadta. Reni.

Dennis Godzillája megint találkozott Fannival

Fanni is kiáll, belekezd. Jelöltje eleinte szimpatikus volt, kedvelte is és meg is védte, de aztán lealjasodott. Úgy viselkedett, ahogy egy nővel nem lehet viselkedni. Állandóan azt mondja, rakjátok rám a jelet! Hát én most rárakom. Laci.

Maci kicuppan a karfás, oldalháját szorító székből. Jelölés előtt sorrendet állított aszerint, hogy ki áll hozzá közel, kivel volt konfliktusa, satöbbi. Azt hiszi, jelzésértékű jelölése nem talál majd követőre, így Danit választja.

Reni szerint jelöltje még Zsuzsánál is mélyebb szintre süllyedt. Állandóan hülyeségeket beszél, érve sosincs, csak a hangosabban beszél, ha el szeretne érni valamit. Emellett igen sunyi ember és ételt lopkod mások tányérjából. Dani.

Dennis új sapkájában arról beszél, hogy kiválasztottját mintha ezer éves barátság kötötte volna hozzá a beköltözésük után, de azóta eltört valami, és megromlott a viszony. Laci.

Ádám áll a táblánál. Akire a jelét rakja, azzal kölcsönösen csalódtak egymásban. Régen spanok voltak, és nem érti az eltávolodás okát. Viszont meglepte a múltkori párbajt követő viselkedése. Mintha nem érezné jól magát és honvágya lenne. Úgyis jön a karácsony, menjen haza. Reni.

Edina pattan a tábla mellé, és belekezd. Olyat választ, aki folyamatosan bánt két hozzá igen közel álló személyt. Azt mondja, hogy ez egy játék, így jelöltje a szeretet-hit dologgal a Hit Gyülekezetébe menjen, ne a Valóvilágba. S mivel nem akar a boldogsága útjába állni, ezért menjen haza most. Reni.

Dennis Godzillája megint találkozott Fannival

Robin olyan hölgyet választ, akiről nem tudja milyen szerepet tölt be a villában. Aki egy lidérc, néha felkel, néha kommunikál, de egy akkora kérdőjel, amit a srác nem tud megfejteni. Emlékezteti, hogy a múltkori párbajban menni akart, hát most mehet. Reni.

Laci szerint kiválasztottja a villa második szelleme. Aki nem vesz részt a közösségi életben, és Lacit személyesen is megbántotta, amikor Zsu visszajött a párbajról. Reni.

Renire - aki végül hat jelet kapott - Fanni köti fel a zöld kendőt, amit az elkövetkező egy hétben végig hordania kell. Elmondja Bencének, hogy a villában szeretné tölteni a karácsonyt és már tudja, hogy kivel akar párbajra menni. A hat jelölés közül egyedül a vízilabdás Robiné esett neki rosszul. 

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!