Tizennyolc évvel ezelőtti esetet porolt le a Blikk az elmúlt napokban. Előástak egy történetet, aminek tragikus sorsú főszereplője épp a Valóvilág7 szilikoncsodájának, Dórinak nagybátyja, akit azért ölnek meg, mert a csapata ellen fordul. 
 

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Dóri a Blikknek adott interjúban elevenítette fel a közel húszéves esetet, amit bár lett volna ideje feldolgozni, de bevallása szerint mindig is élete legfájóbb pontja lesz.

Dóri és nagybátyja közt csak öt év korkülönbség volt, ezért a lány szinte testvéreként szerette, aki 16 évesen rossz társaságba keveredett.

 

A társaság legfőbb összetartó ereje a bűnözés volt, idős emberek otthonába törtek be. Dóri nagybátyjában akkor változott meg valami, amikor a társaságban felmerült az ötlet, hogy a Dóri nagyszülei legyenek az áldozatok. „Azt hiszem, a nagybátyám ekkor értette meg igazán, amit tesznek, borzalmas dolog és ki akart szállni az egészből – magyarázta Dóri a Blikknek könnyeivel küszködve.  

A banda a fellázadt bandatag ellen fordult, elcsalták a közeli szőlőbe, ahol agyonverték. Tették mindezt azért, mert meg akarta védeni a saját családját és maga mögött akarta hagyni a múltat.  Dóri az interjúban elmondta, hogy a társaság egyik tagja sem volt jogilag felnőtt, így nem kaptak olyan büntetést kaptak, ami járt volna. Ma már szabadlábon vannak – kesereg a lapnak a lány.

A Blikk az 1995-ös gyilkosságról további információkat kért a rendőrségtől, de eddig még nem kaptak választ.

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!