A két lány nem tanult meg veszteni éés a realitásérzékükkel is komoly bajok lehetnek, primitíven, artikulálatlanul üvöltöttek, mint akik barlangban nőttek fel, és kamionost megszégyenítő módon káromkodtak, miután Zsu lealázta a párbajban Vikcsut.

Zsuzsa nyert, de tönkre fogják tenni az életét 

Dani sírt, amikor Zsuzsa lépett be az ajtón, a többiek pedig ledöbbentek.

A művésznő elkezdett ordibálni a nappaliban, és bőgött a kanapén, Fannika pedig fel-alá járkálva ilyeneket mondott a párbajról győztesként visszatérő lánynak:

Isten szedje ki a kezeim közül! Ki foglak csinálni te büdös kurva! Innen úgy fogsz takarodni, mint a kurva picsa! 

 

Renikén már egy ideje látszik, hogy egyetlen dologra képes: utálni Zsut, minden más teljesítmény vele kapcsolatban elhanyagolható.

Ebből jeles, de diplomatának sose jelentkezzen, mert ahhoz nagyon egyszerű. Fannika pedig annyira felpörgött, hogy pár perccel később elkezdte utasítgatni Zsut, hogy menjen be a szobába, kussoljon, meg ne merjen szólalni, stb. 

Mellém nem fekszel az biztos, elhúzod onnan az ágyat, mert nekem a szar energiád nem kell!

- mondta Reni Zsunak. Aztán ahogy bírta, cifrázta még tovább. 

A lány visszatérése teljesen felbolygatta a villabeli viszonyokat. A gyűlölködésre épült tízfős csürhét Vikcsu tartotta csak össze, így nem csoda, hogy kiesésével a gyülekezet felrobbant. Laci, Ádám, Robin, Dani, Edina és Zsu egy csapatba látszik rendeződni, amit Fanni sírva vett tudomásul. És azt még nem is tudhatta, hogy Dóri is kibékült Zsuval - bár ennek inkább taktikai jellege lehet.

Maci majdnem elélvezett a kanapén

Dennis és Maci is rájött, kisebbségbe kerültek, új stratégiára lesz szükségük.  Ez egyelőre abban nyilvánul meg, hogy a taktikai zsenik - tényleg úgy viselkednek, mint akik még egyetlen VV évadot vagy összefoglalót se láttak- ugyanúgy alpárian gyűlölnek és fröcsögnek valakire, csak most ez nem egy ember, hanem a másik hat fős csapat. Fejlődés!!!!!

Edina az új Fanni?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!