Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dóri sírt Dennis és Fanni miatt



Edinára nagyon féltékeny Laci, Dóri pedig megkapta a magáét Fanniéktól.

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet

Laci hosszan ecsetelte Edinának, hogy mennyire féltékeny Robinra. A lány nem igen értette miről beszél, hiszen nincs köztük semmi és nem is lesz. Mindenesetre megbeszélték, hogy Robinnal majd közli, hogy ne érjen hozzá, mert ez zavarja Lacit.

0 Tovább

Dóri köpködött az ágyban



Megint volt egy buli, megint jól összeugattak a fiúk-lányok. Ribancozás és kurvaanyázás is volt.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

Hatalmas bulit csaptak a lakók, mert Zsu feleségül ment Macihoz a dzsungeles buli miatt. Igazságosan elosztották a piát, majd mindenki nekiállt poharazni. Először Fanni és Dani bosszantott egymást, majd ezen felkapta a vizet Dennis is, aztán Fanni Edinának esett neki, majd Dóri és Laci tartott szájkarate versenyt.

2 Tovább

Ádám és Fanni egymás torkának esett



Nem túl szépen veszekedett a páros, még az anyukák is felmerültek a szócsatában. Dennis gyakorlatilag csendben hallgatta őket.

Fanni és a terhességi teszt

Az egyre közönségesebb Fanni és a már cseppet sem finomkodó Ádám egymás torkának esett. Az okot Fanni szolgáltatta azzal, hogy megint kiesett belőle a kamionos, amit most nem tűrt a fiú. Az civakodásnak Fanni azzal ágyazott meg, hogy megkérte Ádámot, moderálja magát.

2 Tovább

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől



A két lány nem tanult meg veszteni éés a realitásérzékükkel is komoly bajok lehetnek, primitíven, artikulálatlanul üvöltöttek, mint akik barlangban nőttek fel, és kamionost megszégyenítő módon káromkodtak, miután Zsu lealázta a párbajban Vikcsut.

Zsuzsa nyert, de tönkre fogják tenni az életét

Dani sírt, amikor Zsuzsa lépett be az ajtón, a többiek pedig ledöbbentek.

A művésznő elkezdett ordibálni a nappaliban, és bőgött a kanapén, Fannika pedig fel-alá járkálva ilyeneket mondott a párbajról győztesként visszatérő lánynak:

Isten szedje ki a kezeim közül! Ki foglak csinálni te büdös kurva! Innen úgy fogsz takarodni, mint a kurva picsa!

11 Tovább

Parasztháború tört ki a villában



Laci szerint Fanni és Reni sötét, mert két napja basztatják Zsut, aki okos, mert már maga mellé állította Danit és Dávidot. Edina próbálta kibékíteni Lacit és Dórit, de nem jött össze, ezért Fannit és Dennist terelte inkább össze. Villaszellemet is válaszottak, a személye nem meglepetés.

Megvolt a VV7 első cicaharca

A lakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák ki maguk közül az a személyt, aki nemigen vesz részt a villa életében. A szavazást Dávid nyerte, aki meglepődött (!) ezen. Reni is kapott egy szavazatot, Vikcsu pedig hármat, és ő nagyon ki is bukott rajta. Annyira, hogy tehetetlenségében letolta a nadrágját, de hálaég nem vágták be a szerkesztők a lány hatalmas, meztelen fenekét az összefoglalóba.

0 Tovább

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná



A villalakók elkezdtek üvegezni, így Edinának volt esélye felizgulni, Dennisnek pucérkodni, Daninak szőnyeggel szexelni. Dávid fülébe belenyaltak, Fanni meg annyira cuki, hogy mindenkinek megengedné, hogy a nyelvével érintse. Hogy hol, az nem derült ki.

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár

Napi program lehet Edinánál, hogy cigánykereket hány a nappaliban, most viszont meg is tapsolták páran. A túlmozgásos lány pont ott tartotta karban a testét, ahol Dávid arról számolt be Macinak és Dennisnek, hogy megfogdosta Zsut éjszaka. A hölgy hat órával az érkezése után máris ráizgult egy bentlakóra, biztos azt gondolja, aki áll, az lemarad, ezért gyorsan markolt.

Maci le is ribancozta, Ádám alig hitte el, hogy Dávid máris hódított, Reni pedig csak egyszerűen nekiesett, mert nagyon utálja. Ennél sokkal üdítőbb volt megnézni, mit csináltak üvegezés címén: Daninak szőnyeget kellett szeretnie, Dennis chippendale show-t adott Edinának, aki igencsak élvezte. "Lassan csinald, hogy ne kapjak traumat " - mondta és olyan szerencsés volt, hogy meglátta a fiú Godzilláját is.

Vikcsunak Dávid fülébe kellett belenyalnia, ezen egy másodpercet sem hezítált, ment és tette a dolgát. Zsunak a melleivel pedig Maci fejét kellett átölelnie. Megtette. Fanni pedig bevallotta, ő mindegyik fiúban szeret valamit, illetve vonzónak lát, így "mindenki nyalhatná".

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Maci a lefekvést követően one man show-t nyomott, amelyről csak másnap derült ki, hogy kamu volt. És csak Dávid számára, aki egyelőre tartja a száját, mással nem osztotta meg a titkot. Maci alvajárást szimulált, állítása szerint azért, hogy felmérje, kire számíthat, kit érdekel az, hogy vele mi van. Gyakorlatilag mindenki megmozdult azért, hogy segítsen neki. Hiteles alakítás volt, gratulálunk.

Mióta kiderült a villalakók számára, hogy van szimpátiaszavazás, Laci attól parázik, hogy őt küldik haza a nézők szerdán, ezért gyorsan tisztázni is akart mindent Dórival, aki lekoptatta. Annyira belepörgette magát ebbe a trackbe, hogy Dennis csak úgy tudta leszerelni, hogy fogadtak: ha mégegyszer szóba hozza, hogy ő esik ki, egy napig meztelenül járkál a villában.

Minibrekingek:

- a Hegylakó kezet mos miután könnyít magán

- Zsu melleit Dennis megnézte zuhanyás közben

- Fanninak csak tangája van

Így szexel egy igazi medve

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Laci könnyei folytak a szaunában 



Az alfahímnek van lelke, és azzal nagyon kötődik Dórihoz. Annyira, hogy képest volt a szemén keresztül méregteleníteni.

Laci a bíróságon kezdte a hetet

Úgy tűnik, az alfahím sikeresen meghódította Dórit, akivel a takaró alatt VALAMIT kezdtek egymással. A nagy pillanatban belépett a hálóba Edina, aki nézte egy kicsit mi történik és csak azután osont ki. "Egymásra hangolódtak" - mesélte a titokszobában. "Engem ez érdekel, én szeretek ilyesmit nézni, látni" - tette hozzá az erdélyi lány, aki korábban szólt, hogy őt nem zavarja, ha mások szexelnek, mert ugyis szeret/szeretne kukkolni.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook