A villalakók elkezdtek üvegezni, így Edinának volt esélye felizgulni, Dennisnek pucérkodni, Daninak szőnyeggel szexelni. Dávid fülébe belenyaltak, Fanni meg annyira cuki, hogy mindenkinek megengedné, hogy a nyelvével érintse. Hogy hol, az nem derült ki.

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár

Napi program lehet Edinánál, hogy cigánykereket hány a nappaliban, most viszont meg is tapsolták páran. A túlmozgásos lány pont ott tartotta karban a testét, ahol Dávid arról számolt be Macinak és Dennisnek, hogy megfogdosta Zsut éjszaka. A hölgy hat órával az érkezése után máris ráizgult egy bentlakóra, biztos azt gondolja, aki áll, az lemarad, ezért gyorsan markolt.

Maci le is ribancozta, Ádám alig hitte el, hogy Dávid máris hódított, Reni pedig csak egyszerűen nekiesett, mert nagyon utálja. Ennél sokkal üdítőbb volt megnézni, mit csináltak üvegezés címén: Daninak szőnyeget kellett szeretnie, Dennis chippendale show-t adott Edinának, aki igencsak élvezte. "Lassan csinald, hogy ne kapjak traumat " - mondta és olyan szerencsés volt, hogy meglátta a fiú Godzilláját is.

Vikcsunak Dávid fülébe kellett belenyalnia, ezen egy másodpercet sem hezítált, ment és tette a dolgát. Zsunak a melleivel pedig Maci fejét kellett átölelnie. Megtette. Fanni pedig bevallotta, ő mindegyik fiúban szeret valamit, illetve vonzónak lát, így "mindenki nyalhatná".

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Maci a lefekvést követően one man show-t nyomott, amelyről csak másnap derült ki, hogy kamu volt. És csak Dávid számára, aki egyelőre tartja a száját, mással nem osztotta meg a titkot. Maci alvajárást szimulált, állítása szerint azért, hogy felmérje, kire számíthat, kit érdekel az, hogy vele mi van. Gyakorlatilag mindenki megmozdult azért, hogy segítsen neki. Hiteles alakítás volt, gratulálunk.

Mióta kiderült a villalakók számára, hogy van szimpátiaszavazás, Laci attól parázik, hogy őt küldik haza a nézők szerdán, ezért gyorsan tisztázni is akart mindent Dórival, aki lekoptatta. Annyira belepörgette magát ebbe a trackbe, hogy Dennis csak úgy tudta leszerelni, hogy fogadtak: ha mégegyszer szóba hozza, hogy ő esik ki, egy napig meztelenül járkál a villában.

Minibrekingek:

- a Hegylakó kezet mos miután könnyít magán

- Zsu melleit Dennis megnézte zuhanyás közben

- Fanninak csak tangája van

Így szexel egy igazi medve

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!