Zsu piszkosbombaként robbant a villába, beköltözése utáni 24 órában sikerült megutáltatnia magát szinte mindenkivel. Csupán Dani gondolta úgy, hogy érdemes barátkozni a lánnyal, és persze Maci, aki minden mézes csuporba belenyalna. Reni beolvasott a félegyházi bemondónőnek. 

Így szexel egy igazi medve

Talán az eddigi legszebb beolvasást láthatták azok, akik figyelték a 7. nap éjjelén az online stream adását (ez az a nap volt, amikor Lilu felruházta hőseinket a szuperképességekkel). Langymeleg, cigarettázás közbeni beszélgetésnek indul gyerekvállalásról, anyaságról, felelősségről, a tegnapi buliról.

Hideg van, Dóri bemegy, majd Reni jelzi Macinak, hogy már nincs kedve beszélgetni. Maci nem érti, Reni pedig utal Zsura, arra az „egy baj”-ra, ami miatt nem szívesen beszélgetne kint tovább.

 

Maci továbbra sem érti, mi a baja a berekedt lánynak, aki egyből pontosít: „Beálltál a vakok klubjába.” Maci visszakérdez, majd lassan megérti, mire is célozgat Reni. Zsu pedig felöltve legszebb műmosolyát azt mondja neki:

„Így van, világosodj meg!” 

Ez volt a felütése a VV7 első igazi beolvasásának. Ami ez után következik azt érdemes saját füllel hallani, annyira átjárja a való világ.

Ahogy Zsu arcáról leolvad a mosoly, amikor érzékeli, hogy Reni nem fog beszarni tőle, ahogy Dani egyből a nő védelmére kel, és ahogy Maci megpróbál az egészből kimaradni. 

A videó második felében Dani és Zsu egyedül marad. Zsu bevallja, hogy ő remegősre izgulta magát. Úgy érzi, a csatát ő nyerte és helyre tette a lányt. Dani megjegyzi, hogy Reni egyre inkább kezdi idegesíteni őt is. A videó végén ismét reniznek egy jót:  Zsu azzal a sokat sejtető arckifejezéssel javasolja a szőke lánynak, hogy tegye helyre a lelke összetört darabkáit, ami miatt az egész vita kirobbant.

Aztán mókáznak kicsit.

Zsu és Dani elképesztő magántánca

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!