Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dennis szerelmet, Robin színt vallott



A tegnapi összefoglaló legfontosabb kérdése az volt, hogy Robin kit választ a két párbajozó közül, de természetesen nem maradt el a szokásos anyázás sem.

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája

Robin nehéz helyzetbe került

0 Tovább

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról



Azt tudjuk Fanniról, hogy szeret mozogni, vagyis megmozgatni minden porcikáját, így nem lepődtünk meg, amikor rátaláltunk néhány képre, amik egy soproni hastáncversenyen készültek róla.

Nézze meg Fannit egyenes hajjal!

A képek alapján úgy tűnik, hogy egészen elemében volt a kis kócos, amit  a zsűri díjjal is értékelt. Nem mindig volt azonban ilyen buja.

Kattintson még több hastáncos képért!

A lány korábban úgy nyilatkozott, hogy semmiféle szexuális kapcsolatot nem kezdeményez a villában, mert ő nem olyan lány. Azóta persze minden szava megdőlt, a fő tevékenységei kimerülnek a féktelen italozásban, a buja viselkedésében, és abban, hogy folyton bugyiban járkál a villában.

Fannit mindenki nyalhatná

A pöcke vezérelte kócos azonban nem mindig volt ilyen anyaszomorító, az RTL weboldalán mutatták be a középiskolás Fanniról készült fotót, amin pont úgy néz ki mint az összes többi középiskolás lány.

Szemében inkább nihil tükröződik vissza, mintsem az ország-világ előtt ledérkedő amazon világhódító törekvései. Nincs mit tenni, a dolgok változnak, Fanni csipája kinyílt, és az lett belőle, ami.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

1 Tovább

​Veszélyben Reni esküvője?



Robin, az új srác beköltözése igen felkavarta a leülepedő szennyet a Való villában: Dávidnak távoznia kellett, Maci sírógörcsöt kapott, Reni - a menyasszony -, egyből bedobta magát.

Dóri mindenkivel nyálat cserélt

Minden lány fantáziáját felpiszkálta a villa új szépfiújának, Robinnak jelenléte. Tény, hogy divatos frizurájával, simulékony modorával és legfőképpen vízilabdás múltjával minden lányos anya álma, mégis inkább a jegyben járó Reni volt az, aki bevallotta neki fokozott érdeklődését.

Miután Dávid elhagyta a villát, Robin bocsánatot is kért, amiért ő hozta a rossz hírt. Edina gyorsan körbemutogatta neki a villát (atyaég mekkora kupi van a lakószobában?) Dóri és Reni pedig beavatták a piszkos részletekbe. Aztán Reni és Robin kettesben maradtak, a lány pedig egyből zavarba jött.

0 Tovább

Dennis több mint 500 nővel volt, számolta!



A villa nőcsábásza elmondta Reninek, hogy ő bizony nem kevés nővel volt eddig együtt. Mindezt azért, mert Fanni azt mondta neki, hogy egy este volt, nincs bennük több.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Dennis a fürdőszobában Reninek fakadt ki, mert Fanni lepattintotta. A fiú megint elmondta, hogy neki jött először össze, sőt, szerinte soha senki nem szexelt egy hét után még a villában. 

 

Én voltam az első, aki egy hét utan betolta a patronját. Persze, amikor itt elmondta nekem, hogy ő arra gondolt, jobb hogy ha nem folytatjuk ezt az egészet, nem mondom, hogy szíven baszott, nem is az, hogy rosszul esett, de...

- így kereste a szavakat Dennis. Renit nem igen hatotta meg a félezer nő, inkább csak asszisztált a fiú kifakadásához. 

Edina bezzeg masszírozta Dennis lelkét, meg egy kicsit fel is izgult, mikor az beszámolt a hódításáról.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

0 Tovább

Dávid azt hiszi, ha szexelt volna, nem esik ki



A villából elsőként távozó Dávid a nemi kapcsolat hiányára fogja a népszerűtlenségét.

Férfit cserélt az RTL

A tizedikként beköltöző Dávid hagyta el elsőként a villát, mert őt találták a nézők a legkevésbé szimpatikusnak. A Borsnak nyilatkozó játékos szerint, ha Zsuzsa engedte volna, hogy "patront ürítsen", akkor még ma is bent lenne.

0 Tovább

Dóri mindenkivel nyálat cserélt



Az utolsó villabuli úgy alakult, hogy Dóri itta magát leginkább vállalhatatlanra. Az sem érdekelte, ha lány jött vele szembe, lekapta.

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Óriási bulit tartottak a villában, amelyen a legtöbb alkoholt vélhetően Dóri fogyasztotta el. Annyira  részeg volt, hogy mindenkivel csókolózott, aki szembejött vele, ráadásul teljes erőbedobással. Lacit azonban messze elkerülte, amit a fiú  nehezen viselt el.

 

Aki arra tippel, Laci beleszeretett Dóriba, jól gondolja, hiszen még egy poharat is földhöz vágott mikor látta, éppen Ádámmal csőrözik, miután Dóri részegen kibékült végre vele - legalábbis ő így hitte. Össze vagy zuhanva, tesó - mondták neki, elsősorban Edina próbálta kezelni. Dóri másnap még azt is elhitte Dennisnek, hogy meztelenül parádézott kint. Nem lehetett nagyon szomjas. 

Parasztháború tört ki a villában

0 Tovább

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is



Házimunkára ítélték a villalakókat a napi feladatban: a lányok testhezálló munkaként csirkét kopasztottak és bontottak, míg a fiúk fateknőben mosták a lányok szennyesét. Hihetetlen képsorokat láthattunk tegnap este.  

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Még a szimpátiaszavazás előtt házimunkát osztottak napi feladatként a villalakókra a műsor szerkesztői. Ám nem könnyű porszívózást, felemelő portörlést, netán meditatív felmosást kaptak a bentlakók, hanem kőkemény, kissé gyomorforgató munkát: csirkekopasztás a lányoknak, teknőben mosás a fiúknak.

A képgalériáért kattints ide!

Miközben az egyik csoport dolgozott, a többiek pattogatottkukoricázva és lefedett poharakból szívószálon szürcsölgetve nézték és bíztatták őket.

 

A papírformát felrúgva Vikcsu – a kórboncnok! -  volt az, aki undorával és így a csirkével sem tudott mit kezdeni; félrevonulva próbálta megőrizni eszméletét és gyomortartalmát. A lányok közül korábban senki sem kopasztott csirkét, kivéve Zsuzsát, aki a riportszobában elmondta, hogy ő egy siklót is felkarikáz, ha kell. (Csak csendben tesszük fel a kérdést: vajon milyen élethelyzet visz rá valakit, hogy felkarikázzon egy siklót?!)

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Meglepő módon Dóri tépett a legjobban, így egyhangúan őt választotta a férfiak társasága győztesnek. Blogunk különdíját az erdélyi Edina kapja, aki a nagy késsel átdöfte a csirke szívét, mert az „szuszogott”. A fiúknak a csirkekopasztáshoz mérten igen könnyű feladata volt. Hisz mi nehézség van ruhák bevizezésében és látszatmosásában, mindezt szexin?

Mindenesetre mindenki hozta a formáját, a nem túl látványos műsort ki-ki némi tánccal próbálta feldobni. A show-t Dennis vitte, aki letolta a nadrágját és olyan amerikai pitésen zoknit húzott a farkára, azt lengette körbe-körbe. Hiába volt azonban a műsor, a lányok inkább a szerény, de csípőmozgásban verhetetlen Danit választották a villa szépfiújának. 

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná

1 Tovább

Hirdetés

Facebook