Házimunkára ítélték a villalakókat a napi feladatban: a lányok testhezálló munkaként csirkét kopasztottak és bontottak, míg a fiúk fateknőben mosták a lányok szennyesét. Hihetetlen képsorokat láthattunk tegnap este.  

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Még a szimpátiaszavazás előtt házimunkát osztottak napi feladatként a villalakókra a műsor szerkesztői. Ám nem könnyű porszívózást, felemelő portörlést, netán meditatív felmosást kaptak a bentlakók, hanem kőkemény, kissé gyomorforgató munkát: csirkekopasztás a lányoknak, teknőben mosás a fiúknak.

A képgalériáért kattints ide!

Miközben az egyik csoport dolgozott, a többiek pattogatottkukoricázva és lefedett poharakból szívószálon szürcsölgetve nézték és bíztatták őket.

 

A papírformát felrúgva Vikcsu – a kórboncnok! -  volt az, aki undorával és így a csirkével sem tudott mit kezdeni; félrevonulva próbálta megőrizni eszméletét és gyomortartalmát. A lányok közül korábban senki sem kopasztott csirkét, kivéve Zsuzsát, aki a riportszobában elmondta, hogy ő egy siklót is felkarikáz, ha kell. (Csak csendben tesszük fel a kérdést: vajon milyen élethelyzet visz rá valakit, hogy felkarikázzon egy siklót?!)

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Meglepő módon Dóri tépett a legjobban, így egyhangúan őt választotta a férfiak társasága győztesnek. Blogunk különdíját az erdélyi Edina kapja, aki a nagy késsel átdöfte a csirke szívét, mert az „szuszogott”. A fiúknak a csirkekopasztáshoz mérten igen könnyű feladata volt. Hisz mi nehézség van ruhák bevizezésében és látszatmosásában, mindezt szexin?

Mindenesetre mindenki hozta a formáját, a nem túl látványos műsort ki-ki némi tánccal próbálta feldobni. A show-t Dennis vitte, aki letolta a nadrágját és olyan amerikai pitésen zoknit húzott a farkára, azt lengette körbe-körbe. Hiába volt azonban a műsor, a lányok inkább a szerény, de csípőmozgásban verhetetlen Danit választották a villa szépfiújának. 

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!