Dennis és Fanni együtt töltötték az éjszakát a nyugiszobában, aminek heves egészségügyi szex lett a következménye, bár erről megoszlik a két fél véleménye.

Maci a C-pontot kereste Fannin

Eredetileg Fanni ötlete volt, hogy töltsék az éjszakát a nyugiszobában - azt mondta, egy kis csendre vágyik -, de Dennis hamar csatlakozott a kalandhoz.

 

Fanni elmondta Dennisnek, hogy nem akar tőle semmit, és hogy csupán egészségügyi szex történt kettejük között. A lány mindaddig nem tűnt túl drámainak, amíg fel nem tűnt, hogy Dennist mennyire nem érdekli ez az egész dolog. Szegény lány nem tudja, hogy Dennis mások elhagyásában sokkal nagyobb játékos.

Az akció után természetesen megbeszélték, hogy titokban tartják a többiek előtt a dolgot. Ezt Dennis lovagiasan be is tartotta, Fanni viszont nem tudta magában tartani.

A kócos szinte mindenkinek elmondta, hogy lefeküdt Dennisszel. Először elmondta Reninek, majd Dórinak, végül Macinak, mivel az félig kihallgatott egy beszélgetést, így már másnapra már öten tudták a villában, hogy mi történt. 12/5 és mindenki titkot tart!

Fannit mindenki nyalhatná

Fanni mindezt azzal tetézte, hogy bevallotta Dórinak, hogy a szimpátiaszavazás miatt feküdt le a fiúval, mivel megijedt, hogy kiesik, és nem akarta kihagyni az alkalmat. Azt is elárulta, hogy szerinte ez csak egy alkalom volt, mert a szikra, a plusz hiányzott, bár ez jelenthet bármit.

A kócos ezután azért korrekt volt, és elmondta Dennisnek, hogy kivel osztotta meg a nagy esemény hírét. A fiúval persze madarat lehetett fogatni, hiszen az, hogy a lány mindenkinek elmondta, nem bizonyít mást, minthogy ő király az ágyban.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!