Pénteken három fontos dolog történt a villában: Maci megujjazta Fanni hónalját, Zsu és Ádám megérkeztek, illetve volt egy feladat is, amelyért a győztes csapat vacsorát kapott. Nyilván néhányan jól össze is vesztek.

Ezt Maci anyja el se fogja hinni

Macinak sikerült rábeszélnie Fannit egy masszázsra, amellyel Lilu szerint villatörténelmet írtak, már ami a szürrealitást illeti. Nem tévedett óriási, hiszen tényleg döbbenetes volt látni mit műveltek az ágyban.

Olyan vagy mint egy csokoládé-antilop. Olyan kecses vagy, mint egy antilop és olyan barna, mint egy csokoládé!

- mondta Maci, majd mikor rájött, Fanni élvezi a masszázst már kevésbé szofisztikáltan udvarolt tovább:

Adok neked, meggyúrlak b+, mint egy naposkenyeret!

 

A szerelem ezzel nem ért véget, annyira belejött a fiú, hogy a nyelvével is nyalogatni kezdte a barna hátát, majd egyszercsak az ujjával a hónaljához ért és megtörtént, aminek meg kellett: ujjazni kezdte. Fanni majdnem bepisilt, annyira nevetett, Maci pedig iszonyatosan felizgult. "Rendkívül jól esett" - mesélte később az antilop a titokszobában. Egészségére.

Dóri mellei elszabadultak a villában

A lakók végre egy vicces feladatot kaptak: két csoportra osztották őket és csukott szemmel csipogókat kellett keresniük a villában. A győztesek - akik többet találtak -, egy vacsorát kaptak, ráadásul a vesztes csapatból egy ember meg is vendégelhettek a maradékból.

Dóri nagyon kiborult, mert se Dávid, se Maci nem tette oda magát a feladatnál, és ennek hangot is adott. Laci, aki a győztes csapatban volt, elintézte, hogy Dóri legyen, akit megetetnek a vesztesek közül. Nyilván ezen kibukott Edina, Vikcsu és Maci is. Dávid csak annyit fűzött hozzá, hogy legalább a lány megkapta, amiért annyira pattogott korábban.

Kiborultak Fanni szülei, amiért az mosogatás helyett a lábát nyalatja

Ádám érkezésének nagyon örültek a csajok, a fiúk kevésbé, hiszen hasonlóan kigyúrt, mint ők, Macit pedig még hátrébb lökte a rangsorban. Zsu antréja viszont annyira rosszul sikeredett,hogy mindenki egyformán utálja az elsó pillanattól kezdve.

Dóri megkérdezte tőle, hogy szilikon-e a melle, mire a válasz az volt: relatív, Maci már most tudja, hogy nem fog vele együtt fürdeni, Reni pedig nagyképűnek tartja, egyedül Dani gerjedt rá csak, holott abban mindenki egyetértett, eléggé fullos az anyuka.

Ha az első nap ágyban alszik, különdíjat nyer az anyuka

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!