VV Anikó 2 alias Zsú a hálószoba helyett a takarítószerek helyét ismerte meg először a villában, köszönhetően bárányokkal suttogó Reninek, aki feltehetően hannibáli módszerekkel vetne véget az utolsó beköltöző életének. A tábla felállt, a bábuk mozognak.

Laci könnyei folytak a szaunában 

Tegnap este beköltöztek az utolsó villalakók is, így meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy új barátaink sem különböznek a régiektől, nagyjából mindegyiket azért fogjuk szeretni vagy utálni, amiért szerettük vagy utáltuk Vikit vagy Auréliót. A karakterek ugyanazok, és ezt a tényt tetézi, ha a külsejükben is hasonlóságot találunk. Így van ez VV Anikóval és VV Anikó 2 / Zsúval is. Nem mondjuk, hogy két tojás, de akaratlanul is felsejlett bennünk, hogy a smink alatt megbúvó női arcot láttuk már valahol, és az nem a Kiskunfélegyházi Trio TV volt. Nézzék csak: 

A két új beköltöző közül is inkább Zsú kelthette fel a figyelmet, nem csak azért mert hatalmas szilokonmellekkel büszkélkedhet, hanem azért is mert saját bevallása szerint diktátor típus.

Beköltözik a dögös anyuka és a gyulai úszómester

Egyet azonban ne feledjünk el, a diktátorok nem alszanak a földön, ha csak ők maguk nem akarják úgy, így ha Zsú már az első napon elintézi, hogy ágyban aludhasson, megkapja blogunk különdíját.

Azt ugyan még nem lehet tudni, hogy a játékosoknak mennyire voltak szimpik az új lakók, néhány alapvető dolgot leszögezhetünk. Egyértelmű, hogy Reni már most gyűlöli VV Anikó 2 / Zsút. Amikor a frissen érkezett megkérdezte a többiektől, hogy ilyen mocsokban kell-e várni a szép nőket, Reni szemmel vert és hentesbárddal támadott, majd azonnal megmutatta neki, hogy merre találja a tisztítószereket.

Zsú is olyan nő, akivel kapcsolatban joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért szimpatikus valakinek az, ha egy nő őszintén bevallja, hogy egy számító kis k..va. Kicsit olyan ez az egész, mint egy fordított szépségkirálynő-választás, a világbéke senkit nem érdekel, a lényeg, hogy ki milyen hatékonysággal tudja kihasználni a férfiak jóhiszeműségét. Vagyis ez a kép, majd kiderül, hogy ebből mennyi igaz. Az viszont már most gyanús, hogy Lilu teljesen odáig volt tőle a stúdióban, mármint attól, hogy milyen értelmes, összeszedett és határozott a kiskunfélegyházi bemondónő, aki amúgy öt testvérrel rendelkező anyuka. (És aki nem lesz a farmerek szíve csücske, ugyanis ő nem szeretné, ha ganés lenne a cipője, ezért nem etet csirkét a tesójával.)

Lehet, hogy csak számunkra érdekes, de a kiskunfélegyházi Trio TV Facebook oldalán nem gratulálnak a frissen beköltözött Zsuzsának, pedig nyilván nem mi vagyunk az elsők, akik érdeklődéssel követnék a Zsúval készült szilveszteri bakik újradolgozott változatát. 

Ezt Maci anyja el se fogja hinni

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!