Laci szerint Fanni és Reni sötét, mert két napja basztatják Zsut, aki okos, mert már maga mellé állította Danit és Dávidot. Edina próbálta kibékíteni Lacit és Dórit, de nem jött össze, ezért Fannit és Dennist terelte inkább össze. Villaszellemet is válaszottak, a személye nem meglepetés.

Megvolt a VV7 első cicaharca

A lakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák ki maguk közül az a személyt, aki nemigen vesz részt a villa életében. A szavazást Dávid nyerte, aki meglepődött (!) ezen. Reni is kapott egy szavazatot, Vikcsu pedig hármat, és ő nagyon ki is bukott rajta. Annyira, hogy tehetetlenségében letolta a nadrágját, de hálaég nem vágták be a szerkesztők a lány hatalmas, meztelen fenekét az összefoglalóba.

 

Reni és Fanni nekiesett Zsunak a nappaliban, mert már vakaróztak attól, hogy hogyan csinál kiskutyát Daniból az anyuka. Nem jöttek túl jól ki a dologból, még Laci is leugatta őket.

Eszméletlen sötétek vagytok

- mondta a csajoknak, és elmagyarázta milyen buták azért, hogy magukra haragítottak két igen fontos képességgel bíró embert azzal, hogy megmondták a véleményüket Zsuról. Fanni és Reni el is gondolkodott Laci szavain, aki a titokszobában az mondta, ez konkrétan egy parasztháború volt, és az sem menti fel a csajokat, hogy Zsu a beköltözés után nem sokkal már ocsmánykodott Dáviddal.

Zsu a veszekedés után a nyugiszobában sírdogált és egy kiskutyáról ábrándozott, Dani pedig asszisztált mindehhez, sőt többször elmondta: Levike biztos büszke az anyukájára (aki meztelenkedik a kamerák előtt). Volt egy kisebb bevágás arról is, hogy Dóri a kertben imádkozott, majd keresztet vetett és bement.

Edina sikertelenül próbálta kibékíteni Lacit és Dórit, majd miután kudarcot vallott, inkább Fannit és Dennist akarta összeterelni. Az utóbbi páros a fürdőben meg is beszélte, van köztük szexuális feszültség, nem kevés, inkább sok.

Dóri mellei elszabadultak a villában

Lacit csőbe húzta Dennis, mert kimondtatta vele, hogy ő megy ki párbajozni, így nemcsak a fogadást vesztette el, hanem a ruháit is. Egy napig kell a fiúnak meztelenkednie, Edina lelke most biztos ünneplőbe öltözik.

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!