Ma este végre megtudtuk, mi Laci van Laci utolsó kártyáján, amire oly sokat hivatkozott újdonsült haverjának, Dennisnek, amit ki tud játszani Dórival egyre elfajuló vitájuk végén. Pedig olyan szépen indult a VV7 első románca. Elsők közt költöztek be, elsők közt játszottak szerelmespárt és elsők közt szakítanak.

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett

Miután Dóri felfogta, hogy Lacitól sok mindenre nem számíthat, bevallotta neki, hogy nem szeretne tőle semmit és amúgy is zavarja kicsit az a kettejük közt tátongó 8 évnyi korkülönbség.  

Lacit ez mélyen sértette, az alkoholtól felbátorodva pedig úgy érezte, játszadozik egy kicsit Dórival.  Precízen megírt forgatókönyv szerint játszotta ki a sokat emlegetett utolsó kártyát, a kurvásat.

 

Ártatlan csevejjel indult az egész az új srác, Ádám jóképűségéről, barátságról, őszinteségről. Majd megpendült a tapasztalat-életkor-jogosítvány húr, amit Laci hangosabban, Dóri hevesebben reagált le.

Majd Dóri kicsit belefáradva, de egyre idegesebben fogott bele a  „Már negyvennyolcszor elmondtam..”  mondókájába, Laci pedig igen hűen hozta a hülyegyerek figurát.  Oly annyira, hogy Dóri végül rákiabált, hogy hagyja békén, mire Laci visszaszólt, hogy takarodjon ő mellőle.  A 29 éves érett nő felhúzta magán a szóhasználaton és kikérte magának az efféle beszédet, egyre jobban felidegesítve magát közben. A csúcsponton az alábbi, személyeskedésbe hajló párbeszéd zajlott le:

- Akkor te egy érett nő vagy? Miken mentél át? Mennyit fizetnek érte?
- Anyád!
- A kurvák mindig anyáznak.
-A csicskák pedig mindig kurváznak.

Este, lámpaoltás után még egyszer egymásnak estek felemlegetve egymás testi hibáit, szellemi kvalitásait és családtagjait. Végül több lakótárs segítségével Laci ágyát Dóri a szoba másik sarkába vitette, ő pedig a falnak fordulva, duzzogva aludt el.

Dóri mellei elszabadultak a villában

Másnap reggel ugyan megpróbálták a kibékülés látszatát kelteni, ám Laci felesleges próbálkozását Dóri mérhetetlen közönye fogadta. Megállapodtak, hogy beszélnek egymással, de oly sok mindennel együtt a szimpátia is elmúlt.

>:(

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!