Robin, az új srác beköltözése igen felkavarta a leülepedő szennyet a Való villában: Dávidnak távoznia kellett, Maci sírógörcsöt kapott, Reni – a menyasszony -, egyből bedobta magát.

Dóri mindenkivel nyálat cserélt

Minden lány fantáziáját felpiszkálta a villa új szépfiújának, Robinnak jelenléte. Tény, hogy divatos frizurájával, simulékony modorával és legfőképpen vízilabdás múltjával minden lányos anya álma, mégis inkább a jegyben járó Reni volt az, aki bevallotta neki fokozott érdeklődését.

Miután Dávid elhagyta a villát, Robin bocsánatot is kért, amiért ő hozta a rossz hírt. Edina gyorsan körbemutogatta neki a villát (atyaég mekkora kupi van a lakószobában?) Dóri és Reni pedig beavatták a piszkos részletekbe. Aztán Reni és Robin kettesben maradtak, a lány pedig egyből zavarba jött.

Nézd meg Robin beköltözését képekben!

Nézd meg, hogyan fogadták Robint a villalakók!

 

Hebegve-habogva közölte, hogy neki vőlegénye van, de ha vízilabdás srácok vannak a közelben, bizseregni kezd benne valami. Kiss Gergőbe szerelmes, és egyszer együtt járt egy sráccal, akinek ugyanolyan huncut szeme volt, mint Robinnak, s ettől nem tud szabadulni.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Majd füligérő mosollyal a száján és igen elpirulva bevallja, hogy őt bizony egy ilyen jóképű vízipólós fiúval lehet leginkább kísértésbe hozni. „S neked van barátnőd, vagy mit lehet erről tudni?” – kérdez vissza Reni, miután a srác kérdésére válaszul elmondja, hogy már két éve jegyben jár.

Aztán a vőlegénye – Norbi – miatt kezd aggódni, hogy szegény vajon mit gondolhat most? Fanni nem igazán veszi komolyan a hápogást, és valószínűleg most Norbit is inkább a tehetetlenség ökölszorító dühe, mintsem a mindent kibíró egymás közti bizalom jóleső érzése járja át.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!