Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Robin száraz kenyéren élte túl



A kikényszerített konfliktusnál csak az őszinte a szebb. Így van ez valahogy az indiános-körözős feladat alatti pocskondiázás és hűtőből eltünedező étel szülte helyzetekkel is. Míg az indiános feladat rákényszerít a lakókat, hogy beszóljanak egymásnak, addig a kajalopás a létfenntartás ösztönére hat.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Miután a csapatkapitányok - a rézbőrűek részéről Reni, a sápadtarcúaktól Dani - elkészültek a körözési hirdetménnyel és megbeszélték, melyek azok a főbenjáró bűnök, amiért az adott lakót épp élve-halva elő kell keríteni, kiálltak a többiek elé és szóban el is mondták azokat.

Először Reni sorolja Dani bűneit, megemlítve túlzott nagyképűségét, Zsutól való túlzott függését és nem utolsósorban rendetlenségét is. Ez utóbbinál a napi fürdés kihagyásával is megvádolja, Dani először tagad, majd egy

Sosem vagyok büdös

-re korrigál.

0 Tovább

Vőlegénye is Reni ellen szavazna



A helyzettől elvárható módon reagált Reni erotikus fotózás alatti szereplésére vőlegénye Norbert, aki nem rejtette véka alá véleményét. Azonnal hazaküldené Renit a villából.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

A Bors érte utól Reni vőlegényét Norbertet, és kérdezte meg véleményét a napokban lezajlott villabéli erotikus fotózásról. Akkor lettünk volna meglepettek, ha a vőlegény elismerően dicséri leendő arája önmegvalósításra való törekvését.

Ehelyett a papírformát teljesítve nyilatkozott:

"Csalódtam Reniben, el fogok vele beszélgetni, ha kijött. Ezért nem érte meg bemenni a villába!"

0 Tovább

Az új közellenség: Reni



Úgy látszik a Valóvilág7 nézőinek ugyanúgy csípi a szemét a szőke színésznő szereplése a villában, mint a villalakóknak. A nézői szavazatok alapján kimagaslóan, a kiválasztáson pedig döntő többséggel kapta a legtöbb jelet Reni, aki titkon számított az eredményre.

Laci lepattintaná Edinát

Feszült várakozással ülnek a lakók a tévé előtt, mikor Istenes Bence bejelentkezik. Nem túl ütős poénok között bekerülnek a kellékek, és megtudjuk, hogy senki sem használja fel a szuperképességét.

A jelölés előtti bejátszások néha felkorbácsolják a hangulatot, néha hangos kacagást váltanak ki. Edina például aranyosan, fülig pirulva magyarázkodik, miután bejátszották bódult egymásra találásukat Lacival. Fanni is megjegyzi, hogy kövérebbnek tűnik a tévében, mint valójában. A videók elfogynak, kezdődik a kiválasztás.

1 Tovább

​Veszélyben Reni esküvője?



Robin, az új srác beköltözése igen felkavarta a leülepedő szennyet a Való villában: Dávidnak távoznia kellett, Maci sírógörcsöt kapott, Reni - a menyasszony -, egyből bedobta magát.

Dóri mindenkivel nyálat cserélt

Minden lány fantáziáját felpiszkálta a villa új szépfiújának, Robinnak jelenléte. Tény, hogy divatos frizurájával, simulékony modorával és legfőképpen vízilabdás múltjával minden lányos anya álma, mégis inkább a jegyben járó Reni volt az, aki bevallotta neki fokozott érdeklődését.

Miután Dávid elhagyta a villát, Robin bocsánatot is kért, amiért ő hozta a rossz hírt. Edina gyorsan körbemutogatta neki a villát (atyaég mekkora kupi van a lakószobában?) Dóri és Reni pedig beavatták a piszkos részletekbe. Aztán Reni és Robin kettesben maradtak, a lány pedig egyből zavarba jött.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook