Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amilyen cuki vagyok, olyan okos vagyok



Hatalmas parti volt a villában, miután beköltözött mind a tizenkét versenyző. A többség őszintére, de volt aki sírósra itta magát. Fanni minden helyzetben megingathatatlanul hozta a naiva szerepét, picsogása úgy kitölti a villát, mintha csak rajta lenne mikroport.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

A hatodik estén beköltözött az összes lakó, amit sok alkohollal és kevés tánccal ünnepeltek a szereplők. Az alábbi videómontázst az aznap esti stream adás legjobb pillanataiból vágtuk össze, külön kiemelve Fanni és Dennis veszekedését illetve Lacci vívódását.

Vigyázat! Szókimondó villalakók!


Alekosz pucér Terminátoros videóval sokkol a Youtube-on

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár



Ma este végre megtudtuk, mi Laci van Laci utolsó kártyáján, amire oly sokat hivatkozott újdonsült haverjának, Dennisnek, amit ki tud játszani Dórival egyre elfajuló vitájuk végén. Pedig olyan szépen indult a VV7 első románca. Elsők közt költöztek be, elsők közt játszottak szerelmespárt és elsők közt szakítanak.

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett

Miután Dóri felfogta, hogy Lacitól sok mindenre nem számíthat, bevallotta neki, hogy nem szeretne tőle semmit és amúgy is zavarja kicsit az a kettejük közt tátongó 8 évnyi korkülönbség.

Lacit ez mélyen sértette, az alkoholtól felbátorodva pedig úgy érezte, játszadozik egy kicsit Dórival. Precízen megírt forgatókönyv szerint játszotta ki a sokat emlegetett utolsó kártyát, a kurvásat.

4 Tovább

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett



Ahelyett, hogy a mostani karakterek jellemfejlődését elemezné, Alekosz úgy döntött, inkább valós időben nézi vissza a Valóvilág 4-et.

A kebelbarátság lényege az óriási duda

A Valóvilág 4 győztese, Nagy Alekosz igazi troll, Facebook oldalán adta hírül nemrég, hogy nem pazarolja az idejét a VV7-re. Helyette Az emberi psziche és a kitartás Diadalát nézi vissza, ami még Igazi Magyar humor volt.

Unalmas lehet azóta az érdi valóságshowman számára az élet.

"Életem eddigi legnagyobb utazása volt az; amely minden tekintetben a legszélesebb skálán tette próbára az akaratomat; a lelki világomat; az érzéseimet és az érzelmeimet. Az emberi psziche és a kitartás Diadala volt ez. Amikor vissza vissza nézek egy egy fejezetet, sokszor annyira elkap a röhögés, hogy percekig csak nevetek. Igazi Magyar humor volt az; Magyar embereknek. Azóta sem szórakoztam olyan jól.. mint odabent. Ma elkezdem visszanézni mind a 165 napot."

- írja Facebook profilján Alekosz.

Alekosz tegnap eljátszotta, hogy ő Schwarzenegger a Terminátorból.

0 Tovább

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit



Pénteken három fontos dolog történt a villában: Maci megujjazta Fanni hónalját, Zsu és Ádám megérkeztek, illetve volt egy feladat is, amelyért a győztes csapat vacsorát kapott. Nyilván néhányan jól össze is vesztek.

Ezt Maci anyja el se fogja hinni

Macinak sikerült rábeszélnie Fannit egy masszázsra, amellyel Lilu szerint villatörténelmet írtak, már ami a szürrealitást illeti. Nem tévedett óriási, hiszen tényleg döbbenetes volt látni mit műveltek az ágyban.

Olyan vagy mint egy csokoládé-antilop. Olyan kecses vagy, mint egy antilop és olyan barna, mint egy csokoládé!

- mondta Maci, majd mikor rájött, Fanni élvezi a masszázst már kevésbé szofisztikáltan udvarolt tovább:

Adok neked, meggyúrlak b+, mint egy naposkenyeret!

0 Tovább

Kiborultak Fanni szülei, amiért az mosogatás helyett a lábát nyalatja



Felháborít az is, hogy tangában szaladgál, legszívesebben rácsapnék a tévére légycsapóval- mondja Sándor, Fanni édesapja.

Dóri mellei elszabadultak a villában

Fanni szülei szerint az rendben van, hogy legyen híres a lányuk, de ezt nem ezzel a viselkedéssel kellene elérnie. Édesanyja szerint a lány tudja kontrollálni magát bizonyos helyzetekben, ezt próbálta ellensúlyozni a tévécsatorna azzal, hogy az anya mondata után rögtön bevágtak egy részletet Fanni Dennisszel folytatott segges, pornós beszélgetéséből. Nyilván ennek sem örültek a szülők, de Sándorné akkor borult ki igazán, amikor meglátta, hogy Maci milyen nagy kéjjel nyalogatja szemük fényének lábujjait.

"A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja.... ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem" - buktak ki a szülők a tegnap esti Fókuszban. 

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

0 Tovább

Alekosz pucér Terminátoros videóval sokkol a Youtube-on



Fél órája sem került ki a Youtube-ra az a videó, ahol a VV4 nyertese, Nagy Alekosz 14 lépést tesz a pianínótól a konyháig pucéran.

Dóri mellei elszabadultak a villában

A kis hazai Terminátor lépései inkább óvatosak, - mintha egy tojást igyekezne megtartani a fenekében - mintsem bátrak és tettrekészek, de mindezt feledteti a zene és az arcjáték összhangja.

0 Tovább

Dóri mellei elszabadultak a villában



A szőke plasztiklánynak nincs takargatnivalója.

Escort lány volt VV Dóri?

Mindig van a villában olyan, általábnan nem előélet nélküli lány, aki sportot űz a pucérkodásból.

Dóri ezt a tevékenységet igen magas szinten űzi már a villalét első napjaiban is.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook