Még be sem költözött az összes villalakó, máris kiderült: Dóri nem csak aktmodellkedéssel kereste a kenyerét a beköltözés előtt.

Dennis élő adásban rúgta ki a csaját, sőt! 

A ValóVilág7 szériájában viszonylag gyorsan kivetette magából az internet Dóri elhallgatott előéletét. Bár sejthető volt az első este lejtett erotikus táncból is, hogy a lány nem a négy fal között, a maga szórakoztatásásra táncolgat.


A szőke lány szerint mások rendszeresen visszaélnek a fotóival, így jelenhettek meg – és találhatók meg még most is - több, úgynevezett escort oldalon.

 

Persze az RTL tudott erről, mármint arról, hogy mások visszaéltek a lány aktképeivel. „Az ilyen visszaélések aktmodellek fotóival gyakoriak, esetében erről több cikk is megjelent.” – nyilatkozta a Velvetnek a csatorna sajtóosztálya.

A Borsonline szerint Dórinak volt pénze esztétikai beavatkozásokra, sportautóra és fenntartására is, amiből arra következtetnek, hogy az ezekre valót Dóri a testével kereste meg.

Lévai Adri, a legjobb barátnő védi Dórit. „Ő nem abból él, amit mások gondolnak róla. A képek valóban róla készültek, de nem ő hirdeti magát ezeken az oldalakon.” Lévai Adri korábban bevallotta, hogy ő klasszikus dubajozásból élt, s Dórit nem tartja kollégájának, ugyanis Dóri korábban táncosnő volt.

Vétózott a pszichológus, nem költözik a villalakó

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!