Idejekorán, bénán és megfontolatlanul szabadult meg a nőjétől a komisz kéménybélelő, aki csicskának érezte magát a család női mellett. 

Láthatóan Dennist is meglepte, hogy beköltözéskor kidobta a nőjét. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, amit először gondoltunk, tudniillik hogy tuti előre megrendezett jelenetnek vagyunk a tanúi. Lehet, hogy nem, úgy néz ki, ez a fiú tényleg ennyire buta. Egy ócska "többet érdemelsz nálam" szöveggel koptatta le a lányt úgy, hogy ezzel gyakorlatilag el is vesztette a helyszínen artikulálatlanul neki üvöltők több mint felét.

A jeleneten még a műsorvezetők is csodálkoztak, és hálát adtak az égnek, hogy nem lett nagy balhé, egyszerűen csak kivonult a helyszínről a lány és a családja. Dennis egyébként tényleg nem százas, hiszen rezzenéstelen arccal bevallotta, a valóvilágba bekerülés volt élete célja, majd hozzátette: "én vagyok a legjobb, ennyi!” Oké, elhisszük, de melyik univerzumban?

Komisz most azt reméli, szabadon feldolgozhatja a benti hölgyeket, már senki nem fogja érte otthon megdorgálni. A kortesbeszédében egyébként megígérte anyjának: nem hoz rá szégyent. Hogy ez mit jelent pontosan, arról a mamát kéne megkérdezni.

De csak ezután jött a durvaság, amit muszáj szó szerint idéznünk: 

Mit ígérek a nézőknek? Egy fogyatékos, nem normális, Down-kóros hülyegyerek vagyok, aki mindig a középpontban szeret lenni, és meg akarja győzni a nézőket, van helye a villában. Dennis vagyok, a kis édes, a szövegem rémes, de a bulám formás és édes, ezt akarjátok, de előtte Godzillát megnyaljátok!!!!!

A kéménybélelő rappernek 3 perc alatt sikerült rengeteg embert maga ellen fordítania, elképzelésünk sincs, ki lesz hajlandó szavazni egy olyan emberre, aki Godzillának hívja a péniszét.

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!