Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár



Ma este végre megtudtuk, mi Laci van Laci utolsó kártyáján, amire oly sokat hivatkozott újdonsült haverjának, Dennisnek, amit ki tud játszani Dórival egyre elfajuló vitájuk végén. Pedig olyan szépen indult a VV7 első románca. Elsők közt költöztek be, elsők közt játszottak szerelmespárt és elsők közt szakítanak.

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett

Miután Dóri felfogta, hogy Lacitól sok mindenre nem számíthat, bevallotta neki, hogy nem szeretne tőle semmit és amúgy is zavarja kicsit az a kettejük közt tátongó 8 évnyi korkülönbség.

Lacit ez mélyen sértette, az alkoholtól felbátorodva pedig úgy érezte, játszadozik egy kicsit Dórival. Precízen megírt forgatókönyv szerint játszotta ki a sokat emlegetett utolsó kártyát, a kurvásat.

4 Tovább

Dennis élő adásban rúgta ki a csaját, sőt! 



Idejekorán, bénán és megfontolatlanul szabadult meg a nőjétől a komisz kéménybélelő, aki csicskának érezte magát a család női mellett.

Láthatóan Dennist is meglepte, hogy beköltözéskor kidobta a nőjét. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, amit először gondoltunk, tudniillik hogy tuti előre megrendezett jelenetnek vagyunk a tanúi. Lehet, hogy nem, úgy néz ki, ez a fiú tényleg ennyire buta. Egy ócska "többet érdemelsz nálam" szöveggel koptatta le a lányt úgy, hogy ezzel gyakorlatilag el is vesztette a helyszínen artikulálatlanul neki üvöltők több mint felét.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook