Az előtt véget ért Tünde szereplése a villában, mielőtt elkezdőtt volna.

Bilincs került az alfahímre

- Esete nem különleges, a VV történetében ez már többször előfordult. – kommentálta a Borsonline az RTL Ivanics Tünde kizárását.

A VV játékosainak számos vizsgálaton, köztük pszichológiai teszteken kell átesnük, mielőtt összeköltöznek. Az egyik új játékosról az utolsó pszichológiai vélemény megállapította, hogy ön- és közveszélyes, így nem engedik a többi versenyző közé.

 

Tünde a Borsonlinenak elmondta, hogy nem kárpótolta őt az RTL, pedig ezzel a huszárvágással kihúzta a leendő valóságshow szereplő lába alól a talajt, aki még az alébérletét is felmondta a beköltözés miatt.

Bár a lánynak fogalma sincs arról, milyen szerződést írt alá a csatornával, de azt mondta, egyből ügyvédhez fordul, ha megszerzete a papírokat. Tünde legynagyobb szívfájdalma, hogy a beköltözőknek járó százezer forintot sem kapja meg, pedig kisfilmet forgattak róla, részt vett a hivatalos fotózáson is. „A játékosok szerződése egyértelműen leírja, hogy a beköltözésig a produkció bármikor megváltoztathatja a döntését” - zárta rövidre a vitát az RTL.

A maszturbáció az élet része, az alsófertályos matatás más tészta

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!