Nem teljesítették a napi feladatot a VV7 szereplői, ezért megbilincselték őket.

Egészségesen ébredtek a fiúk, a lányok nem kevésbé. Laci néhány csuklómozdulattal gesztusértékű rántottát dobott össze a társaságnak, majd Dórival megmasszíroztatta magát.


 

Ezalatt a ház egy másik szegletében Fanni Dani társaságában - kvázi reggeli torna gyanánt - spárgába vágta magát, amit a Hegyvidék mélázó értelmiségije alig vett észre.

Közben Laci kezdte el dögönyözni Dórit, amit látva Dani meg is kérdezte Fannitól, hogy „Megmasszírozzalak én is?”, de lány ezt egy közönyös „Nem köszönöm"-mel visszautasította. Ám amikor Laci tette fel neki ugyanazt a kérdést, egyből igent mondott. A masszázst végül Laci Dórival folytatta a szobában, de most Dóriról került le a felső.


A nem túl mélyreható kezelés után a srác képes volt meggyőzni a szőkét arról, hogy az újdonsült barátnőjének tett ígéretét megszegve, összetolják a matracukat. Vikcsu ezt sértődötten fogadta, de nem tudott vitába szállni Dóri lehengerlő érveivel.

Aztán jött a napi feladat: táncolni kellett a legszexibb lány és fiú címért. Dóri kezdett, hozta a mostanság már nálunk is divatos seggrázós vonalat, minden fiú ölébe beledörgölte a brazil implantátumát.


Vikcsu jó stratégaként a melleire helyezte a hangsúlyt, azok köze gyömöszölte a fiúk arcát, tánctudását annyira nem villogtatta. Végül Fanni egy latinos számmal, nem túl eredeti mozgással nyert. A fiúk közül Dennis igen rutinosnak tűnt, jó hangulatot csinált, Laci megdugott mindenkit ruhán keresztül, Dani pedig szánalmas volt. A lányok végül úgy döntöttek, hogy Lacit teszik az első helyre. A legszexibb fiúnak és a legszexibb lánynak együtt kell töltenie az éjszakát egy, a többiek által feldíszített nászágyban. Lacinak annyira nem tetszett az ötlet, mert veszni látszik egésznapi munkája.

Edina esti érkezése inkább összehozta az első beköltözőket. Szegény erdélyi lánnyal még nem tudnak mit kezdeni a villalakók, ő is csak tétlenül sétálgat „fel-s-alá” a villában és parttalan vitába bocsátkozik Vikcsuval a taktikai szerelemről.


Ezalatt Dennis, Dóra és Laci megalakítják a vagányok klubját, és megszentségtelenítik a nászágyat. Laci az éjszakát végül Dórival és nem Fannival tölti, amiért büntetésül a másnapot kénytelen Fannival összebilincselve átvészelni.  Bilincsüktől végül az új beköltöző, Maci szabadítja meg őket.

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!