Kiderült, hogy Dennis nem bírja, ha együttlét közben az alsófertálya körül matatnak, és az is, hogy Fanni milyen gyakorisággal nyúl magához. Hogy mikre nem jók a kis esti eszmecserék... 

Laci a bíróságon kezdte a hetet

Érdekes információ birtokába juthattak azok, akik elkapták azt a konyhai beszélgetést, ami Fanni és Dennis között zajlott tegnap éjjel.

A pajzán eszmecsere azzal kezdődött, hogy Dennis megígérte a kis kócosnak, hogy kibikkantja (kigyúrja) magát neki, az izmos karokat teljes métékben nélkülöző fiú szerint erre elégséges számára egy hét. Kizárt! A beszélgetésnek ez lehetett az előjáték része, mert a következő pillanatban egy a napokban feltett kérdés volt a terítéken. Dennis a lényegre tért, és megkérdezte, hogy a lány szokott-e skreccselni. 

 

Az idevonatkozó jelenet 05:40-nél kezdődik.

Az intim kérdést a lány persze csak akkor volt hajlandó megválaszolni , ha az élő műsorban csaját kirúgó fiúnak ő is feltehetett egyet. A fiú persze belement, és valószínűleg ő is meglepődött azon, hogy mi jár Fanni fejében.

Dennis élő adásban rúgta ki a csaját, sőt! 

A lány konkrétan azt kérdezte, hogy Dennis élvezi-e, ha egy nő beledugja az ujját a fenekébe aktus közben. Amilyen pikáns volt a kérdésfelvetés, annyira volt bágyasztó a rövid válasz, hogy nem szereti, de aztán észrevette magát a gerinces férfi (nehogy már ne legyen benne valami elemi és ösztönös), és hozzátette, hogy azt szívesen veszi, ha nyalogatják golyóit és játszanak velük. Az is kiderült, hogy Fanni heti 2-3-szor maszturbál. 

-Ha nincs pasim, akkor haljak meg? - tette fel jogosan a kérdést, majd elárulta, hogy a kedvenc pornószínésze Tera Patrick, mert nagyon színvonalasak a filmjei. 

Betartotta ígéretét az aktmodell

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!