Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézze meg, hogy olvas híreket a kamerának Zsuzsa



A műsorvezetőnő már a beköltözés után eldicsekedett a munkájával, viszont a lakók még nem látták milyen, amikor híreket mond. Relatív, hogy jó-e.

Ha az első nap ágyban alszik, különdíjat nyer az anyuka

A diktátor, akit a lakók megsértettek azzal, hogy nem takarítottak ki a tiszteletére, amikor éppen nem villázik, a kiskunfélegyházi televíziónál dolgozik hírolvasóként. Nagyon szépen, artikulálva beszél, de mi nagyon karótnyeltnek látjuk. Jó, nem lehet mindenki Erős Antónia!

 

A TrióTV-nél vélhetóen mindenki a maga stylistja. Kollégái közül szubjektív, hogy kiemelkedik-e az anyuka, akinek a mellei még a képernyőn keresztül is igen magabiztosak.

Fannit mindenki nyalhatná

0 Tovább

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel



Dennis és Fanni együtt töltötték az éjszakát a nyugiszobában, aminek heves egészségügyi szex lett a következménye, bár erről megoszlik a két fél véleménye.

Maci a C-pontot kereste Fannin

Eredetileg Fanni ötlete volt, hogy töltsék az éjszakát a nyugiszobában - azt mondta, egy kis csendre vágyik -, de Dennis hamar csatlakozott a kalandhoz.

0 Tovább

Férfit cserélt az RTL



Dávid tolta el a biciklit, Robinnak hívják az új embert.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Robin beköltözése képekben - kattintson, galéria nyílik!

Az adatlapja alapján nem túl izgalmas 26 éves Robinnak volt egy nagy szakítása, ami annak ellenére viselte meg, hogy mindössze fél évig jártak. Két hete törték össze a szívét, és azért jött be, hogy enyhüljön a fájdalma. (Állítólag már egyszer beszavaták, de eltűnt, és csak nemrég jelentkezett...najó. ) Annyit lehet még róla tudni, hogy ismeri a női agyat, mert a  vendéglátásban dolgozik, az anyukája és a nagymamája nevelte fel, valamint Reni rögtön kiszúrta, hogy vízilabdázik.


Érdekesség, hogy úgy ment be az új játékos, hogy még találkozott a meglepetésre kieső Dáviddal, aki a stúdióban bevallotta, egyáltalán nem számított arra, hogy pont ő fog kiesni. 

Fannit mindenki nyalhatná

0 Tovább

Dennis felfűzte Fannit - videóval



Épp egy napja írtunk arról, hogy nagyobb sebességgel zajlanak az események a villában, mint bármikor a műsor korábbi szériáinak történetében. Igazolásul tegnap megtörtént az első igazi aktus.

Fanni szerethetően köcsög

A lányok eddig fesztelenül villantottak, de a szex még váratott magára egészen tegnap estig, amikor a pihiszoba magányában AZ is megtörtént.

Először azt gondolhatták többen, hogy Dóri és Laci közt fog megtörténni az első igazi aktus a Valóvilág7 első szériájában, de egy látványos együtt zuhanyzás és bugyis masszás telt csak tőlük, aztán összevesztek.

1 Tovább

Parasztháború tört ki a villában



Laci szerint Fanni és Reni sötét, mert két napja basztatják Zsut, aki okos, mert már maga mellé állította Danit és Dávidot. Edina próbálta kibékíteni Lacit és Dórit, de nem jött össze, ezért Fannit és Dennist terelte inkább össze. Villaszellemet is válaszottak, a személye nem meglepetés.

Megvolt a VV7 első cicaharca

A lakók azt a feladatot kapták, hogy válasszák ki maguk közül az a személyt, aki nemigen vesz részt a villa életében. A szavazást Dávid nyerte, aki meglepődött (!) ezen. Reni is kapott egy szavazatot, Vikcsu pedig hármat, és ő nagyon ki is bukott rajta. Annyira, hogy tehetetlenségében letolta a nadrágját, de hálaég nem vágták be a szerkesztők a lány hatalmas, meztelen fenekét az összefoglalóba.

0 Tovább

Láttad már Fannit egyenes hajjal? 



Galériánkban most megnézheted.

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná

Kattints ide a teljes galériáért!

0 Tovább

Villantások vannak, a szexre még várni kell



Bámulatosan gyors a Valóvilág 7. A korábbi évadokban akár egy hónapot is kellett várni egy teljes meztelen zuhanyzásra, ebben a szezonban viszont már az első este arcunkba kaptunk két szilikoncsodát.

Amilyen cuki vagyok, olyan okos vagyok

Természetesen csak a legbevállalósak, a szégyenérzet teljes hiányával bírók dobják le a textilt a fürdőszobában. A többiek fürdőnadrágban, bikiniben mosogatják a micsodájukat, kisebb-nagyobb sikerrel.

Ahogy telnek a napok és egyre jobban megkiismerjük a szereplőket, úgy nem csodálkozunk azon, hogy már Zsuzsa is meztelenül zuhanyzott az első este.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook