Fanni folyamatosan meglepi a nézőt. Legjobban éleslátásán, és frappáns beszólásain lehet derülni, de egyszerűségéről, naivságáról már több megnyilvánulásból tudomást szerezhettük. Abban viszont nem tudjuk mi a jó, hogy az ember belepisil a lavórnyi fürdővziébe és még fel is használja utána. 

Kiderült Fanni intim titka

Az úgy kezdődött, hogy Zsu királynő megtiltotta a fürdőszoba használatát a csótánynak és hangyának, akiknek a mindennapi tisztálkodásra a mosókonyhát jelölte ki, fürdéshez pedig egy lavórt. 


Fanni és Dennis együtt mutatja be a tálban fürdőzés évezredes rítusának e formáját, de egy eddig sosem látott stílusban. 
Először beleállnak mindketten, majd Dennis pucérra vetkőzése után bele is ül.

 

A víz fele ki is loccsan a padlóra, igencsak eláztatva mindent, ami a földön volt. Fanni is levetkőzik bugyira-melltartóra és beleül Dennis ölébe. Aztán Fanni egyedül marad a lavórban, majd ahogy ő mondja „ha vizet érek, beindul a húgyrendszerem!” - és nemes egyszerűséggel belepisil abba a kétkanálnyi fürdővízbe. 


Dennis mindeközben azzal akarja rávenni Fannit egy gyors orális szexre, hogy a Godzilla sosem volt még ilyen tiszta, ezért is áll ilyen szépen. Fanni persze benne is lenne, de látja őket a kamera, így a VV széria első pisis szex jelenete elmarad. 

Bréking: Laci úgymond megkóstolta Edinát 

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!