Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

​Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe 



Fanni folyamatosan meglepi a nézőt. Legjobban éleslátásán, és frappáns beszólásain lehet derülni, de egyszerűségéről, naivságáról már több megnyilvánulásból tudomást szerezhettük. Abban viszont nem tudjuk mi a jó, hogy az ember belepisil a lavórnyi fürdővziébe és még fel is használja utána.

Kiderült Fanni intim titka

Az úgy kezdődött, hogy Zsu királynő megtiltotta a fürdőszoba használatát a csótánynak és hangyának, akiknek a mindennapi tisztálkodásra a mosókonyhát jelölte ki, fürdéshez pedig egy lavórt.


Fanni és Dennis együtt mutatja be a tálban fürdőzés évezredes rítusának e formáját, de egy eddig sosem látott stílusban.
Először beleállnak mindketten, majd Dennis pucérra vetkőzése után bele is ül.

0 Tovább

​Fanni puncit villantott



Dennis lassan annyiszor varrja le Fannit, hogy számolni sem bírjuk. A mennyiség úgy látszik lassan megszokottá teszi az aktust és így a szégyenérzet is alábbhagy.

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

Remek példa az előbbire az alábbi videó, amiben Fanni ajánlkozik fel a söprűk nagy királyának, Dennisnek. Ez amúgy az eddigi legtöbbet látni engedő "szexvideó" a VV7 szériájában.

Úgy indul, mint bármelyik szoftpornó film: csókolózással. Aztán vágás, majd Dennis az alsónadrágját próbálja leszerencsétlenkedni magáról, itt egy pillanatra feltűnik Fanni borotvált puncija is.

0 Tovább

Nyílt meztelenkedés a villában



Amióta Dennis bekérte a szoláriumot, vidámabb az élet a villában. A zsetonokat még igen olcsón adja, de azt állítja: ez csak beetetés. Mindenesetre egy darabig éhezni nem fog. A napgépnek hála egy eddig nem látott női kebelpár is lencsevégre került. Szerencsére nem Vikcsué.

Fanni nem szexel többet

Kedden Dennis úgy döntött, felhasználva szuperképességét bekéri a villába a szoláriumot, fényt csempészve ezzel a szürke hétköznapokba.

Sejthető, hogy inkább Fanni kedvére szeretett volna tenni, mintsem belekezdeni a nagy taktikázásba. A szoláriumozás lehetősége Fannit korbácsolta fel leginkább, bár róla köztudott volt eddig is, hogy valódi függő.

0 Tovább

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!



A páros meztelenül tette mindezt és még azt is megbeszélték, ki mivel nincs megelégedve magán. 

Fanni nem szexel többet

Zsu és Dóri együtt fürödtek, mert az olyan csajos, és ráadásul szexi is. A lányok a Blikk szerint megbeszélték, hogy mit gondolnak a testükről, így derült ki, a Kiválasztott állítólag elégedetlen vele. 

Forrás: Blikk

Fotó: Blikk

A képek tanúsága szerint azt is megmutatta Dórinak, konkrétan mit nem szeret magán, de az önszapulásba nem szállt bele a szilikonos. A lap szerint Dóri tanácsokkal látta el a közutálat tárgyát. Milyen kedves!

Ha Zsu visszamegy, Fanni kicsinálja

0 Tovább

Dennis felfűzte Fannit - videóval



Épp egy napja írtunk arról, hogy nagyobb sebességgel zajlanak az események a villában, mint bármikor a műsor korábbi szériáinak történetében. Igazolásul tegnap megtörtént az első igazi aktus.

Fanni szerethetően köcsög

A lányok eddig fesztelenül villantottak, de a szex még váratott magára egészen tegnap estig, amikor a pihiszoba magányában AZ is megtörtént.

Először azt gondolhatták többen, hogy Dóri és Laci közt fog megtörténni az első igazi aktus a Valóvilág7 első szériájában, de egy látványos együtt zuhanyzás és bugyis masszás telt csak tőlük, aztán összevesztek.

1 Tovább

Villantások vannak, a szexre még várni kell



Bámulatosan gyors a Valóvilág 7. A korábbi évadokban akár egy hónapot is kellett várni egy teljes meztelen zuhanyzásra, ebben a szezonban viszont már az első este arcunkba kaptunk két szilikoncsodát.

Amilyen cuki vagyok, olyan okos vagyok

Természetesen csak a legbevállalósak, a szégyenérzet teljes hiányával bírók dobják le a textilt a fürdőszobában. A többiek fürdőnadrágban, bikiniben mosogatják a micsodájukat, kisebb-nagyobb sikerrel.

Ahogy telnek a napok és egyre jobban megkiismerjük a szereplőket, úgy nem csodálkozunk azon, hogy már Zsuzsa is meztelenül zuhanyzott az első este.

0 Tovább

Így szexel egy igazi medve



Maci már korábban is megvillantotta nyelvtudását. Tegnap este felelsz vagy mersz játékkal múlatták az időt a villalakók, ahol volt lehetősége - igaz csak szavakkal - egyszerre több nőt is kielégíteni.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Maci lassan kezdi a verbális izgatást: lábujjat csókol, köldököt izgat képzeletbeli partnerén, miközben a többek be-beszólogatnak a zavarban kicsit sem lévő társuknak.

Dennistől megtanulhatjuk a puzitó kifejezést, amelynek ismeretét Maci azonnal le is tagadja.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook