Amióta Dennis bekérte a szoláriumot, vidámabb az élet a villában. A zsetonokat még igen olcsón adja, de azt állítja: ez csak beetetés. Mindenesetre egy darabig éhezni nem fog. A napgépnek hála egy eddig nem látott női kebelpár is lencsevégre került. Szerencsére nem Vikcsué.

Fanni nem szexel többet

Kedden Dennis úgy döntött, felhasználva szuperképességét bekéri a villába a szoláriumot, fényt csempészve ezzel a szürke hétköznapokba.

Sejthető, hogy inkább Fanni kedvére szeretett volna tenni, mintsem belekezdeni a nagy taktikázásba. A szoláriumozás lehetősége Fannit korbácsolta fel leginkább, bár róla köztudott volt eddig is, hogy valódi függő. 

 

Az RTL 2 összefoglalója szerint mégsem ő volt az első, aki üzletelni kezdett Denisszel a zsetonokért. Dóri nagylelkűen felajánlotta, hogy teát és kávét készít, amikor csak a szolárium tüzes ura szeretné. Mire Dennis rákérdezett, hogy reggelit is? Dóri nem sokat tétovázva rábólintott.

- Mit ajánlhatok fel, amit még nem tettem meg?

– kezdte az alkudozást Fanni. Dennis egy szendvicset javasolt. Ezen az épp egyenes hajú Fanni felháborodik, aztán átértékelve a helyzetet beadja derekát, és a szenya mellé egy bónusz arcmasszázst is felajánl. De mondott olyat is, hogy

Szexet azt nem kérhetsz, mert a szex az alap.

A zsáknyi zseton látványától sóhajtozva vallottba be, hogy be van zsongva.

Laci pedig olyan lazán, mintha Dennisel az elmúlt három hetet a legnagyobb barátságban töltötték volna csak ennyit kérdez:

- Kaja?
- Kaja.
-Csirke?

S végül is ennyibe is maradtak. Aznap tejszínes csirkét készített Laci Dennisnek néhány zsetonért cserébe, és ígérete szerint majd minden nap meglepi valami étellel.


Dóri természetesen meztelenül barnul. Fanni bugyiban fekszik be, bár nem erre számítottunk. Laci nem szégyenlős, ő is egy szál semmiben adja át magát a sugárzásnak. Rajtuk kívül Edinát láthattuk befeküdni a gépbe, aki kamera előtt most mutatja meg először a melleit. Bár úgy tűnik, nem sejtette, hogy oda is belát egy operatőr.

Dennis a legszórakoztatóbb hülye

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!