Megint volt egy buli, megint jól összeugattak a fiúk-lányok. Ribancozás és kurvaanyázás is volt.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe 

Hatalmas bulit csaptak a lakók, mert Zsu feleségül ment Macihoz a dzsungeles buli miatt. Igazságosan elosztották a piát, majd mindenki nekiállt poharazni. Először Fanni és Dani bosszantott egymást, majd ezen felkapta a vizet Dennis is, aztán Fanni Edinának esett neki, majd Dóri és Laci tartott szájkarate versenyt. 

 

Úgy kezdődött minden, hogy Dani részegen megjegyezte, Dennis élő adásban dobta a nőjét, ami gusztustalan volt és hozzétette, a fiú tartja játékban Fannit. Több se kellett a hastáncosnak, habzó szájjal rohant a Dennishez elmondani a dolgot. 

Kicsit SEM szimpatikusan adta elő magát, majd miután Dennis is kellően felpaprikázodott, ismét immár eggyel többen összeugattak. Végül Dani kurvanyázott egyet Dennisnek, mert szerinte undorítómódon szakított.

Fanni közben kitalálta, hogy Edina mekkora ribanc, és ki is viszi párbajozni, ahogy Danit is, és ismét sikerült úgy előadnia magát, hogy az ember nem szívesen lenne az anyja. Zsu közben részegen bement Laci, Dani és Edina közé beszélgetni, de annyira fáradtra itta magát, hogy lekuporodott a földre és el is aludt.

A hálóban lefekvéskor sem ért vége a veszekedéscunami, ott Dóriból esett ki az úrilány, még KÖPKÖDÖTT is a saját ágyában, miközben többször elhagyta a száját az a szó, hogy csicska. Laci visszaszólt a lánynak, de ez nem volt elég, hiszen Dóri ilyenkor akkora paraszt, hogy másnap is tudja, gáz amt csinált, és ezért az egyszerűség kedvéért azt mondja: ugyanazt gondolja, mint tegnap. 

Dani és Zsu is összekapott, de ők már másnap, mert Zsu szerint a fiával jött Dani, ami persze nem igaz. 

Szétlopják a villát a játékosok

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!