Kezdenek elszabadulni a dolgok a villában. Ez a dzsungeles hét minden játékost kiforgat önmagából, ősi szövetségek megszűnni látszanak, mindenki lop, hazudik és mindemellett Fanni lavórba pisil. A királynő ellen összeesküvést szőnek az alattvalók.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Zsu a heti játék szerint épp egy királynő szerepét alakítja. A többi villalakó lesi minden óhaját és igyekszik teljesíteni azt, hogy így, hogy úgy. Fanni Robinnal együtt látja el a királyi fürdető személyzetet, ahol Fanni kicsit túlértelmezve feladatát síkárkefével is lekeféli királynője hátát, majd megjegyzést tesz kisméretű nemi szervére, miközben a királyi fürdetést szinte minden villalakó megtekinti. 

Macinak egyik feladata az, hogy reggelivel kell várnia uralkodóját. Kissé kómásan igen pofás sonkás zsemlét készít, az egyiket „kissé vékonyan” megkenve erőspistával.

 

Zsu, aki nem szokott reggelizni, unott fejjel harap a pistás zsemlébe, de egy falatnál nem jut tovább. Maci, miközben Danival együtt legyezik a királynőt, magyarázkodik a reggeli miatt, de egy ennél ezerszer finomabb ebéddel kecsegtetni úrnőjét. Dennis a másik, megmaradt szendvicsbe pedig beleharap, úgymond letéve névjegyét. Később emiatt Macinak magyarázkodni kényszerül, és feszültség támad a Troll Bt.-ben.

Edina majd megveszik egy kávéért, de a struccnak tilos a kávé, akárcsak a csótánynak. Dennis mégis meggyőzi Edinát, hogy igyanak egy csészével. Robin persze tartva a kollektív büntetéstől,hogy elveszti a cigit, ellenzi. Ami annak fényében érdekes, hogy Fanni csak kétszer bukott le nagy mennyiségű élelmiszer ellopásával Zsu királynő előtt, és mindenki visz mindent kecsapótól a konzervhalon keresztül a frissensült bermudáig, amikor a királynő és csatlósai nem figyelnek oda. 

Kiderült Fanni intim titka

Azért, hogy a királynőt még jobban kiakassza, Dennis ellopja a mindig hordandó tábláját, az Oroszlán feliratút, amit a szárítógép mögé rejt a mosókonyhában. A tábla hiánya csak reggel tűnik fel Zsunak, és egyből a felkutatásába kezd. Természetesen mindenki tagad, a kutatás legjobb jelenete, mikor Zsu Dennistől kér tanácsot, hogy ő hova dugná a táblát? Amit végül némi súgás után Edina talál meg, jutalma pedig egy fél szál szárazkolbász. 

Itt aztán elpattanhatott valami az erdélyi lányban, mert gátlástalan tolvajlásba kezdett, mondjuk a többieket sem kellett félteni. Laci felügyelő mégis egy Túró Rudi zsebbehelyezése közben érte tetten, aminek az lett a következménye, hogy a királynő Edinát és csapattársait, Robint és Macit, határozatlan időre kitiltotta a fürdőszobából és lavórban kénytelenek mosakodni, akárcsak legutóbb Fanni és Dennis.Bár így belegondolva reméljük nem épp ugyanúgy. 

Robin végre rámehet Dórira

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!