Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral



A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

0 Tovább

Dóri sírt Dennis és Fanni miatt



Edinára nagyon féltékeny Laci, Dóri pedig megkapta a magáét Fanniéktól.

Az eddigi legszorosabb párbaj jöhet

Laci hosszan ecsetelte Edinának, hogy mennyire féltékeny Robinra. A lány nem igen értette miről beszél, hiszen nincs köztük semmi és nem is lesz. Mindenesetre megbeszélték, hogy Robinnal majd közli, hogy ne érjen hozzá, mert ez zavarja Lacit.

0 Tovább

Laci féltékeny, Dórinak ufófeje van



Már Robinra is féltékény, holott semmi oka rá. És az a legrosszabb, hogy meg van róla győződve: neki mindig igaza van. Dóri nem aludt jól és Zsu sem.

Dennis mindenkit megszívatott

Reggel Robin és Edina együtt falatozott a közös asztalnál, amit Laci nem nézett jó szemmel. - Érdekes módon az nem zavarta, hogy Fanni egyedül malmozott miközben reggelizett. -

0 Tovább

Dóri köpködött az ágyban



Megint volt egy buli, megint jól összeugattak a fiúk-lányok. Ribancozás és kurvaanyázás is volt.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

Hatalmas bulit csaptak a lakók, mert Zsu feleségül ment Macihoz a dzsungeles buli miatt. Igazságosan elosztották a piát, majd mindenki nekiállt poharazni. Először Fanni és Dani bosszantott egymást, majd ezen felkapta a vizet Dennis is, aztán Fanni Edinának esett neki, majd Dóri és Laci tartott szájkarate versenyt.

2 Tovább

Kénytelen mindenki Zsunak nyalni



Elkezdődött a dzsungelhét, a királynő Zsu lett. Élet és halál ura, jobb keze Laci, bal Dórika.

Robin végre rámehet Dórira

Új játék vette kezdetét a villában. Ennek első lépéseként a lakóknak fel kellett állítaniuk a hierarchiát, amely az összegzés után csökkenő sorrendben így nézett ki: Dennis, Dani, Fanni, Edina, Maci, Robin, Dóri, Laci, Zsu. Miután mindenki megtudta, hova képzelik a többiek, már majdnem vitatkozni kezdtek, mikor kiderült, az elsőkből utolsók, és az utolsókból most elsők lesznek. 

 

Vagyis Zsu a játékhét idejére tejhatalmat kapott, Dennis pedig a tápláléklánc aljára került, Danival és Fannival együtt. Fanni természetesen kiborult, mert állítása szerint ő mindig csöves bent és megint csak az udvaron ehet. Edina azon puffogott, hogy Dóri sokat lesz Lacival meg Zsuval is, és már most féltékeny, hiszen épphogy csak történt köztük VALAMI, máris nehézségekbe ütközik az életük, hiszen például nem aludhatnak együtt. 

Az uralkodót minden lakónak köszöntenie kellett, Zsunak pedig  oroszlánkirálynőként - a fürdés és az alvás kivételével - mindig viselnie kell egy koronát és egy palástot. A többiek nyakában pedig lóg egy tábla, melyből kiderül milyen állatok. Érdekes hétnek nézünk elébe...

Régóta nem kerül bele az összefoglalókba Maci, aki vélhetően ezt annak köszönheti, hogy iszonyú unalmassá vált Renike távozása óta. A lány egyébként most annak örül, hogy Aurélióval együtt szerepelhet a Belevalóvilágban.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

0 Tovább

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot



A plasztikus ősbemutatót tartott Edinával, Ádámból pedig repetát kért. Érthető, hiszen saját bevallása szerint nem mindennapi élmény a fiúval nyálat cserélni.

Ellenfelével csókolózott Dóri

Míg mások veszekedtek, addig Dóri ismét megturnéztatta a száját: Rájött, hogy Edinával még nem csókolózott és ezt gyorsan pótolta, majd Ádám szájában végezte.

0 Tovább

Halálhírt közöltek Dórival a villában



A nagymama hétfőn hunyt el, Dóri pedig dönthetett, marad vagy elhagyja a villát.

Zsuzsa nyert, de tönkre fogják tenni az életét 

Hétfőn hunyt el Dóri nagymamája, amit édesanyja telefonon a riportszobában közölt a lánnyal. Ezek után dönthetett, hogy folytatja-e vagy sem a játékot. Dóri nagyon közel érezte magát a mamához, egyetlen unoka lévén tényleg szoros is volt a kapcsolatuk. 

Dóri könnyei patakokban folytak és a ma esti bejelentkezésnél még alig bírt megszólalni. Istenes Bence ennek ellenére arról kérdezte, mit érez most. A kérdés tapintatlansága ellenére a lány válaszolt, és azt is elmondta, a mama vasárnap azt üzente neki, soha ne adja fel. 

Pont ezért határozott úgy, hogy a halálhír ellenére folytatja a játékot.  

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Facebook