Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről



Az iskola hét kihozza Fanniból a mélyen rejlő József Attilát, Dóri tisztázza a barátságát Fannival és Edina kitalálja, mi legyen a stratégia a Lacival kialakult kapcsolatában.

Edina szúrta Lacit


Reggel nem tudnak felkelni a lakók és utálják az iskolát. Az irodalom tanár hoz egy dobozt, amiben egy lila kendő van, és az kapja majd meg, aki szombaton a vizsgán a legjobban teljesít. Na így kell motiválni, kéremszépen. Dóri jó önismerettel rendelkezik és azonnal lemond róla. A Magyar kultúra napja alkalmából elmondják a Himuszt, Fanni kezdi a szavalást.

0 Tovább

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral



A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

0 Tovább

Robin bogarat ültetett Dani fülébe



Sokan azt gondolják Edinát viszi párbajozni Zsu. Robin szerint nem.

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott

Robin azt gondolja, Danit viszi párbajozni Zsu, mert nála még bedobhatja az "őt nem bántottam, mégis nekem esett"-et. Ráadásul mindenki tudja, hogy most igazából egy Laci-Zsu párbajnak kéne lennie, amit egyedül Dani hozhatna létre azzal, hogy leveszi Laciról a lila kendót, mert ez az ő szuperképessége.

Robin elmondta Daninak, hogy Zsu és Dóri paktumot kötött, hogy kiejtik Lacit, szóval jó lenne, ha nem Dani lenne ennek az egész történetnek az áldozata, ezért minél hamarabb cselekednie kéne. Dani azt még nem gondolta végig, mi lesz, ha leveszi Laciról a kendő....

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

0 Tovább

Dóri köpködött az ágyban



Megint volt egy buli, megint jól összeugattak a fiúk-lányok. Ribancozás és kurvaanyázás is volt.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

Hatalmas bulit csaptak a lakók, mert Zsu feleségül ment Macihoz a dzsungeles buli miatt. Igazságosan elosztották a piát, majd mindenki nekiállt poharazni. Először Fanni és Dani bosszantott egymást, majd ezen felkapta a vizet Dennis is, aztán Fanni Edinának esett neki, majd Dóri és Laci tartott szájkarate versenyt.

2 Tovább

Renike nem viccel: Danit viszi 



A lány olyan ellenfelet akart magának, aki szerinte vele egy szinten van. Mert vissza akar menni a villába.

Reni kiesésre játszik?

Renike az elmúlt napokhoz képest visszavett egy kicsit, biztos nagyon sokat gondolkodott, hogy kit vigyen ki párbajozni. Annyira lekötötte ez, hogy azt is elfelejtette, mekkora lóról magyarázott korábban.


0 Tovább

Durva: Fanni elvágta a köldökzsinórt, így Dani hoppon maradt



Dóri és Laci rábeszélték a jótestűt, hogy ne Dani mellett aludjon, hanem Komisszal. Nem kellett sokáig fűzni.

A maszturbáció az élet része, az alsófertályos matatás más tészta

Fanni könnyen befolyásolható, így nem volt nehéz dolga Lacinak és Dórinak, hogy befűzzék, hagyja el Danit és költözzön Dennis ágyába. A köldökzsinór elvágása nagyon fájt a fiúnak, egymásnak is feszültek Lacival, a szópárbajt pedig Lilu szerint Dani nyerte.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook