A rész, amiben egy nő szúr meg végre egy férfit, illetve ismét bizonyosságot nyer, hogy a világ tele van buta emberekkel. 

Edina végre hagyta magát megkupakolni

 

Edina lett az első a táncversenyen és jutalmul egy romantikus estét kapott Lacival, juhéj, végre megtörténhet az, amire már mindenki vár, de a legjobban Laci. Vacsora, pezsgő és a nyugi szoba, csak nekik. Edina a bugyijába nyúlva megállapítja, hogy szúr a nunija, amit Laci azonnal leellenőriz, így indul minden. Szóval, megadják azt, ami a népnek kell, takarómentes szex, ennyike. 

Robin közben féltékeny, mert egyre jobban érdekli Edina mint nő. És akkor itt beszélgessünk kicsit erről, hogy mi az, hogy mint nő, illetve, mint férfi? Hogy máshogy érdekelné, mint nő? Könyörgöm, ne tegyük hozzá ezt, amikor arról beszélünk, hogy vonzódunk valakihez. Esetleg csak, ha valami nagyon meglepő a dolog, például: vonzódom Edinához, mint matrachoz. Mindegy, a lényeg, hogy az esemény után Edina boldog és csalódott egyszerre, nem engedhet valakit ilyen közel magához.

Iskolahét on! Fanni erősen indít, utál tanulni, és különben is, a Dalai Láma is azt mondta, hogy minek foglalkozunk a múlttal, éljünk inkább a jelenben. Mindenki agonizál, szar az egész, kicsi a pad, nem jó a ruha, ilyesmik. Dóri csak a korát sírja vissza, az iskolát nem.

Az osztályfőnök a tavalyi irodalom tanár, a rendszer ugyanaz, mint tavaly, elég uncsi. A bukottak és az eminensek csoportjára vannak osztva a villalakók a tegnapi tesztjük alapján, az eminensek szép ruhában vannak és az első padban ülnek, a bukottak köpenyben hátul kaptak helyet. Nézzük csak, ki, milyen könyvet olvasott utóljára életében. Laci Michael Jackson életrajzát, Fanni a Vámpírvadászt, Dóri a Két Lottit, csak hogy párat említsek.

A történelem tanár érkezik és azt mondja:

"Engem Anti bácsinak hívnak"

Good to know. Egyébként Anti bácsi nem hisz az élet iskolájában, szerinte van, akit butábbá tesz. Ja, hát Anti bácsi már csak tudja. Egészen unalmas a történelem óra, ami Laci és Edina viselkedésén is meglátszik, szóval szétülteti őket. És ez kábé a legizgalmasabb ebben a jelenetben. Illetve az, hogy megtudjuk, Dóri nem hisz a történelemben, vannak filozófusok, akik írtak már erről könyvet, szóval ne tessék kinevetni:

“Nem hiszek a történelemben, szerintem ez nagy kamu, népbutítás, egy közösen elfogadott valami”

Kétségtelenül Dóri a legostobább csaj a villában

Az énekórára betoppant tanárnőre rágerjed Robin. Ilyen gerjedten indul a hangképzés. Kiderül, hogy Fanninak sincs hangja, és Edináékat megint szétültetik.

Végre, végre, itt a tesióra! És a tornaruha! Egészen meglepő, hogy Dórinak tetszik, és kicsit olyan, mintha egy jelentékeny camel toe-ja is lenne, de ebben nem vagyunk biztosak. Testsúlyméréssel kezdünk, mindenki hízott, kivéve Edinát, aki 47 kg maradt és kikészül, mert szeretne kövér lány lenni. Legyen elég annyi, hogy szürreális képsorok következnek, van itt minden, de az indián szökkenés a kedvencünk. Az óra után Robin a vécében hány, ennyire edzett, mondjuk ki.

Újabb dráma! Fanni unja, hogy napközben mindig alszanak Laciék, ezért direkt zajongani kezd. Edina instant “mit képzel ez magáról”-ozással válaszol, amit Fanni természetesen leszar, de hát láttunk már ilyet, csak ugye fordítva. Laci is üvölteni kezd, aminek az eredménye egy totális ordibálás lesz:

“Hol vagyok, nyugger otthonban?”

- kérdi Fanni. A helyzet olyannyira eldurvul, hogy még Robin is felemeli a hangját! Fanni kikészül, Dórinak sírja el, hogy nem tud együtt élni ezekkel az emberekkel, sőt, még Dennisnek is beszól, így a változatosság kedvéért most Dennis akad ki, mert Fanni állandóan negatív és csak geci, faszszopó beszólásokat kap tőle. Na, mi lesz itt, még a végén Fannika kapja a kiválasztó jelet?

Dennis Fanni fenekére spriccelt

Amit annyira vártunk a beharangozó miatt, az nem jött el, csak a holnapi összefoglalóban szakít majd Edina és László, szomorú történet ez. 

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!