A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek. 

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.  

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal. 

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

 

Bent Zsu épp arról beszél, hogy milyen büszke az alakjára, így egy gyerek után, mikor a háttérben Laci magához inti Edinát, aki odalibben és odabújik hozzá. Aztán szünet áll be az élő közvetítésben. 

Mikor visszakapcsolnak a szerkesztők Edina épp Dani fülébe duruzsol. Edina szerint viselkedése és tette a játékhoz tartozik, és szexuális kapcsolat nem lesz, ígéri.

Hisz ismersz, fogadj el bazdmeg!  

- teszi hozzá kajánul. 

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá

Dani kérdezi, hogy mitől más ez a kapcsolat? Edina magyarázat szerint így fel tud töltődni és el tud szakadni. Közben a fejük végig összeér, s a végén ölelkezés is van.

Hogy vonzódok hozzá, az csak plusz.

- halljuk még utoljára, miután a képet már nem látjuk.

A következő kapcsolás a fürdőben talál minket, ahol Edina a mackóval van elfoglalva, Laci és Robin eközben arról beszélgetnek, hogy lesz-e szex éjszaka. Laci diszkrét, Edina ki-kikabál a wc-ről, hol helyesel, hol tiltakozik, végül kijön megmentve ezzel a nézőt attól, hogy végignézze Laci csapbahugyozását.

Miután elosztották egymás közt az alvóhelyeket, Edina megöleli Robint, aki ölelés közben a lány nyakát csókolgatja.

Amit megmondtam, az meg van mondva!

- suttogja a nyaknak sokat sejtetőn Edina. Robin távozik, az alvótársak együtt maradnak, aztán Laci elmegy fészket rakni, az aludni vágyók legnagyobb örömére.

Laci és Edina összemelegedését a valovilag.hu-n is beharangozta a csatorna, ezzel a videóval:

 

Szexuális túlfűtöttsége miatt lett ellenség Vikcsu

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!