A párbaj előtti napokban nyilván mindenki feszült, ezért gyakran fordulnak elő stratégiai hibák. Szombaton elég sokat követtek el, így mi készítettünk egy hármas toplistát az elbaltázott stratégiákról. 

Nyílt meztelenkedés a villában

Az nyilvánvaló, hogy a játékosok számára a villában történt események a legfontosabbak a világon, hiszen nem kapnak hírt semmiről. Azt viszont, hogy milyen pitiánerek, már nem lehet megmagyarázni.


 

Szegény számkivetett Zsuzsa már azzal meg tudja bolygatni a villalétet, hogy beszélgetésbe elegyedik. Történt ugyanis, hogy Edina és Laci unatkoztak és kitalálták, hogy kipingálják azokat, akik alszanak. Így történt, hogy megdzsihádozták Robint és Zsuzsát is. Robinnal kezdték az alvóember-pingálást, de aztán Zsuzsa is kapott a jóból, VV logót és péniszt is rajzoltak rá jócskán.  

Nézze meg, mit vakargatott közben Laci!

Amikor Zsuzsa felébredt és realizálta, hogy ez nem csak álom volt, sértettség helyett boldogságot érzett. Ő már annak is tud örülni, ha a férfiak elsődleges nemi jellegzetességét rajzolják rá, legalább emberszámba veszik. Miután nagyon jól kezelte a firkákat, a többiek is feloldódtak mellette, és végre kicsit röhörésztek egyet, amiért igazán hálásak lehetünk, hiszen semmi mást nem kapunk mostanában tőlük, mint üvöltözést és depressziót.


A legnagyobb stratégiai hiba nyertese (vesztese) itt lépett be a képbe. Vikcsu teljesen kiborult azon, hogy az ő csapatát támogató emberek hajlandóak jól érezni magukat fő ellenségével. Tőle megszokott módon kezelte a helyzetet, szitkozódott és dühöngött, majd a többiekkel együtt, sok felesleges közjáték és idegesítően ostoba viták után kirekesztették Edinát a csapatból. Nem Lacit vagy Ádámot (két teljesen érdektelen növény), hanem Edinát, aki egyébként törődött a tetovált szemöldökű, közönséges lánnyal.

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

Vikcsu tehát azért kapja az első helyet, mert párbaj előtti napokban azt az egyetlen embert távolította el magától, akit nem csak a benti társak, de a nézők is őszintének és kedvesnek tartanak. A nézők olyannyira, hogy konkrétan az ő Facebook oldalát követik a legtöbben, folyamatosan imába foglalják a nevét, és filmmontázsokat készítenek róla. A jó szíve, az akcentusa és a jó meglátásai miatt sok ezer ember szimpátiáját nyerte el. Ezek azok az emberek, akik most Vikcsut idiótának tartják és inkább Zsuzsára fognak szavazni. Edina nagy szám egy olyan világban, ahol a fenék-, száj- és mellplasztika dívik, egy olyan műsorban, ahol mindenki egy társadalmi réteget képvisel. 


A második helyezett Edina, hiszen kitette magát egy olyan hisztériának, ami miatt kidobták őt az általa választott csapatból. Taktikai ismeretei még csak fejlődőben vannak, hiszen azt már felmérte, hogy jobb a többséghez csatlakozni, mégsem tudott megfelelni a horda elvárásainak. Szeretjük, mert kiáll a megérzései mellett, de meg kell hagyni, hogy nincs a helyzet magaslatán, ha komplexen kell gondolkodni.

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

A harmadik helyezett pedig Fanni. Mindenképpen érdemes elolvasni a szoláriumos friss írásunkat az esetről, különben nem lesz érthető a rangsorban elért helyezése. Dióhéjban csak annyit, hogy - a hatodik széria Gyúrós Józsijához hasonlóan - egy szolibérletért mindent megtesz, akár azt is, hogy a nőiességével és a rábeszélő képességével (magyarul aggressziójával) szeretne hatni azokra a pasikra, akik már régesrég lemondtak róla. Szánalmas próbálkozása néhány perc szoláriumért a harmadik helyre juttatta az elbaltázott stratégia rangsorunkban.  

Fanni nem szexel többet

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!