Vikcsu kijött a villából és egyből 180 fokos fordulatot vett a villalétről alkotott véleménye. Az RTL II-nek arról panaszkodott, mennyire félreismerte a többieket, legfőképp Edinát.

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

A Valólvilág7 első, párbajban kieső lakója a szabadszájú Vikcsu volt, aki nagy reményekkel és talán még nagyobb mellénnyel költözött be a villába. A bent eltöltött három hét alatt nem tudott maradandót alkotni, langymelegségét a nézők azzal hálálták meg, hogy Zsut szavazták vissza.

Vikcsu pedig ha már kiesett, gyorsan meg is nézett pár összefoglalót az elmúlt három hét adásaiból és gyökeresen megváltozott a véleménye a bentlakókról.

 

A kamerának elmondja, hogy Edinában csalódott a legnagyobbat, akit Zsu magához édesgetett és így két kapura játszott. Rájött, hogy Danival kellett volna jóban lennie, akit nem tart hülye gyereknek, csak befolyásolhatónak.

„A többiekkel jóban voltam, Danival változtatnék egyedül a kapcsolatomon”

– mondja a kamerának.

Vikcsu végül teljesen úgy beszél, mintha életében nem látott volna egyetlen korábbi Valóvilág közvetítést. Azt mondja, teljesen másként viselkedne bent, ha ezzel a tudással visszamehetne.

„Háromszor meggondolnám, hogy mit ejtek ki a számon, és nem ösztönösen  viselkednék, hanem taktikáznék.”

Azt is hozzáteszi, hogy a bentlakókat tárgyként kezelné és mindenkit csak felhasználna a céljaihoz. 

„Taktikusan, minden lépést megfontolva, szemét módon.” 

Maci majdnem elélvezett a kanapén

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!