Egy félresiklott pénisz miatt Fanni lett a Troll Bt. következő áldozata. Elhitették a szoláriumfüggő lánnyal, hogy ezentúl a melák Maci kívánságait kell lesnie. Fanni ezt személyes támadásként élte meg.

Fanni nem szexel többet

Úgy indult, hogy Dennisnek nem jött össze az éjjel Fannival, és csalódottságát reggeli pocskondiázással vezette le. Fanni vevő volt erre, vissza-visszaszólt, amiből megtudtuk, hogy Dennisnek kisebb a farka, mint gondolja. Ezt követően lépett akcióba a Troll Bt.

Maci lámpaoltás után beosont jó éjt kívánni a közös szobába, s elmondta Fanninak, hogy Dennisnek elege lett az egészből és átadta a szolibizniszt neki.

 

Dani mégis a média kurvája lett

Fanni ezt nem hiszi, felpattan az ágyból és kiviharzik Dennishez a nyugiszobába, hogy kérdőre vonja. Ám két perc múlva már bújik is Dennishez, még Macit is kiküldi a nyugiszobából, ám Dennist nem sikerül jobb belátásra bírni, így távozik.

Másnap reggel Fanni rosszkedvűen ébred, de már menne is szolizni. Erről panaszkodik Reninek a fürdőszobában, miközben Maci kihasználva hirtelen jött népszerűségét Dórival masszíroztatja magát. Fanni még utoljára – Reni unszolására – megkérdezi Macit, hogy engedi-e szolizni, de a nemleges választ hallatán kiakad, és lehülyebuzizza.

Nyílt meztelenkedés a villában

Aztán Maci nem bírja tovább és odasúgja Fanninak, hogy mégis Dennisnél kell pedáloznia. Fanni ez tetetett sértődöttséggel veszi tudomásul. Azért látjuk rajta, hogy titkon örült a helyzet változatlanságának. Dennisszel a fürdőben beszélték meg az esetet. Fanninak az fájt leginkább, hogy Dennis szemrebbenés nélkül hazudott. Dennis egy ideig bírta hallgatni a nyávogást, aminek a vége az lett, hogy Fanni egy marék szolizsetonnal távozott.

Tanulság, az nincs.

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!