Egyre több villalakóról derül ki, hogy nem most állnak először kamera előtt. Dóri aktmodellként, Fanni hastáncosként, Laci és Dennis a popszakma miatt, Maci pedig egy szerkesztett reality műsor szereplőjeként került a képernyőre. 

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Most felbukkant egy videó, amiben Dani égeti magát a 2011-es VOLT fesztiválon az X-News riportere előtt. Dani a felvételen pár évvel fiatalabban és jó húsz kilóval nehezebben, kék pólóban szerepel. 

Egyetemista fiatalként láthatjuk, ahogy a 2011-es soproni VOLT fesztiválon illuminált állapotban csinál hülyét magából Körmendi Gábor, az X-News megnyerő modorú riportere előtt.

 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

A felvétel első jelenetében Körmendi leveteti Danival a pólóját akit felöltözve nem ismer fel és addig szóba sem áll vele, míg rajta van a póló. Dani engedelmeskedik, majd a riporter kérésére bukfencezni próbál a sörpadok között. A bukfencből egy fél fejen átfordulás lesz, de a rossz kivitelezés miatt a holtponton Dani eldől és nekibucskázik a sörpad sarkának. Fájdalmas képsorok  következnek.

Nézze meg a lakókat, ahogyan gusztustalan ételeket esznek!

A videó második felében már a nadrágot veteti le interjúalanyáról Körmendi, aki mindenáron meg szeretné nézni Dani sérülését. Dani engedelmesen gombolja a nadrágját, de valami megmozdul az értelmiségi agyában és a következő mondat hagyja el a száját:

Én a médiának nem fogok kurvának állni baszd meg!


Mire Körmendi: „De már most is az vagy. Most már nem azon vitatkozunk, hogy kurvának állsz-e, hanem az árban!” Danit ez a helytálló érvelés igen összezavarja, de a semmiből előtűnő VV Gigi a segítségére siet és kimenti az X-News riporterének markából.

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!