Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maci videóklipben debütál



A VV7 nagy színésze készített egy dalt és egy klipet a játékban szerzett élényeiről és tapasztalatairól, ami tegnap a Belevalóban debütált.

Dennis farka népszerűbb Laci könnyeinél

Nézze meg a klip legfontosabb képeit galériánkban!

0 Tovább

Maci kúrással búcsúzott



Bár névrokona csak áhítozott rá, neki összejött a tökéletes búcsúzás!

Full service és puncivillantás a villában

0 Tovább

Büdös férjet választott a királynő



Zsu királyi kezei közül lassan kicsúszik az irányítás, ezért felső sugallatra úgy dönt, hogy követve II. Erzsébet példáját, férjet választ magának. A kínálat szegényes, a választás több mint meglepő.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

A fiúknak nem sok kedvük van Zsu férjét még akár csak játékból is alakítani, így Laci nagy ötlete nyomán megtesznek mindent, hogy királynőjük hitvesének Macit válassza.

Maci is megtesz ezért mindent: Lacival bezselézteti, és igen alaposan megfésülteti a haját, arcára a soknál is több arcvizet tesz, és még a már korábban is látott kackiás bajuszt is felrajzoltatja magának. A társai csak úgy hívják: Zsan Balzsam.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Éhhalál fenyegeti Macit



Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

0 Tovább

Fannit a szoláriummal szívatja a Troll Bt.



Egy félresiklott pénisz miatt Fanni lett a Troll Bt. következő áldozata. Elhitették a szoláriumfüggő lánnyal, hogy ezentúl a melák Maci kívánságait kell lesnie. Fanni ezt személyes támadásként élte meg.

Fanni nem szexel többet

Úgy indult, hogy Dennisnek nem jött össze az éjjel Fannival, és csalódottságát reggeli pocskondiázással vezette le. Fanni vevő volt erre, vissza-visszaszólt, amiből megtudtuk, hogy Dennisnek kisebb a farka, mint gondolja. Ezt követően lépett akcióba a Troll Bt.

Maci lámpaoltás után beosont jó éjt kívánni a közös szobába, s elmondta Fanninak, hogy Dennisnek elege lett az egészből és átadta a szolibizniszt neki.

0 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább
«
12

Hirdetés

Facebook