A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól. 

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

 

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

Fanni szerint ez remek gondolat, bátorítja is a szőke lányt, de egyben aggódik is barátnője miatt. Attól fél, hogy Zsu Dórit is behálózza majd tenyérbemászó stílusával, de Dóri nyugtatja, hogy ő nem hülye, rajta nem fognak ezek a dolgok. Dóri terve második eleméről is tudomást szerez a néző, ami nem más, mint Laci látszólagos visszahódítása. Fanni Ádámot szeretné magához édesgetni, ám a srác Zsu miatt utálja a göndör hajút.

A lányok terve nem marad leplezetlen. Edinának igen jó megérzései vannak, egyből sejteni kezdi, hogy a két lány okkal köröz Laci körül. Félelmét elmondja Zsu-nak is, aki egyszerűen lehülyézi emiatt Edinát. Később kiderül, hogy ő is sejti Dóri közeledésének hátsó szándékát. Edinával végül azon dilemmáznak, figyelmeztessék-e Lacit és Ádámot a két keselyű közeledtére.

Edina az új Fanni?
 

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!