Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

 

Megtudjuk, hogy a göndör hajú lány még ma sincs tisztában a csigatészta fogalmával, ezt ő maga vallja be. Renivel műszak előtt újra nekiülnek kifundálni, hogy mi fán is teremhet a más vidékeken lúdgégének is nevezett levesbetét. A munka ma sem megy jobban, mint tegnap.

Fanni aggódik, hogy megint nem fognak pénzt kapni. Munkatársait arról biztosítja, hogy ebben az esetben ő is átkéri magát valamelyik más munkakörbe, akárcsak Robin. Daninak nem megy a seprűkészítés. Dennist irigyli, akinek keze alól gyorsan kikerülnek a kész seprűk.

Dennis azt tervezi, hogy kiveszi a motelt és Fannikával együtt töltik ott az éjszakát.  Az elkészült seprűk mennyiségét nézve össze is jön nekik. Laci – az új boltos – pezsgővel kínálja őket műszak közben, hogy gyorsabban teljen az idő.

Laci bevette Zsuzsát a NyugiMotel bizniszbe, mert jó üzletasszonynak tartja, és lát benne fantáziát. Első megbeszélésükön megállapítják a motel szobaárát, amit látszólag Fannira és Dennisre szabnák, az ő keresetükkel kalkulálva alakítják ki a szoba egyéjszakás bérlet díját 1500 krajcárban.

Fapados árat  (csak alvás, minibár használat nélkül) 1000 krajcárban határozzák meg.  Az üzemeltetők holdudvarába tartozó lakók, - „ a mi embereink” - 200 krajcárért vehetik ki a motelszobát, de a délután ingyenes számukra.

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!