A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!