A nap, amikor azt hittük, unalmas lesz az összefoglaló, aztán meg mégis a legnagyobbakat kacagtunk. Hogy miért? Mert a villalakók rettegtek, és ezt igen jó volt nézni!

Fanni végleg kiborult

Dögrovás és para a köbön

 

Rögtön anyázással indult a tegnapi összefoglaló, ugyanis a kedves szerkesztők bebasztak a lakók közé egy urnát, amibe beletettek mindenféle kellemetlen jelzőt, és akkor nekik szépen ki kellett osztogatniuk egymásra azokat. Így történt az, hogy Laci Fanninak adta az öntelt jelzőt, Dóri ugyancsak Fanninak ajánlotta az elkényeztetett szócskát, Dennis pedig Lacira az alattomosat, mert mindig megtámadja őt alattomosan, végül pedig Fanni az érdekember jelzőt Dórinak adományozta, mert ugye most is itt barátkozik Lacival és Robinnal, na. Be is ígért neki megint egy párbajt, ha majd visszajön. Hihetetlen egyébként, hogy mindenki ovisként vágott vissza, hogy te vagy az, másrészt pedig kiderült számunkra, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a lakók a magyar nyelv csodálatos jelzőinek a jelentésével. 

Laci végre bosszút állhat 

Egy reggeli jelenet következett, amelyből megtudtuk, hogy mindenki betegen ébredt, Dennis lázas, Robin izzad, mint az állat, úgy néz ki, hogy a Valóvilág jó elszigetelt kis villájába csak beköltözött az influenza. Laci óriásparában, mert ő nem akar a párbajra lebetegedni.

És végre az első bejátszó, ami miatt reménykedni kezdtünk, hogy végülis nem lesz ez egy rossz adás. Robin ugyanis azt a feladatot kapta, hogy mutassa be Ázsiát. A lehető legjobbban állt neki a feladathoz, ugyanis mindenre valami hülyeséget talált ki, aztán pedig egy kis tárgyi bemutatót tartott az Ázsiára jellemző eszközökből, ahol folytatta a vicces, ámde égbekiáltóan hülye leírásokat, amin a villalakók igen jól szórakoztak.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ám az igazi party csak ezután kezdődött! Bence bement ugyanis a villába egy jó kis karaoke bulit tolni a többiekkel. Killer karaoke, így nevezte. Ez tulajdonképpen a Celeb vagyok, ments ki innen műsor feladataiból ihletet merítő kis játék volt, ahol karaokezás közben kellett mindenféle félelmetes dologgal szembenézniük a lakóknak és 5 darab kis VV jelet kieszedniük maguk alól mindeközben. 

Melyik klipet nyomná be egy házibuliban?

Robin kezdett, aki Zoltán Erika: Ó, szexi lányát énekelve várta, hogy a fejére öntsenek mindenféle gusztustalan dolgot, beleértve kukacokat és egyéb földi jót. A dalt nemigen tudta, mármint a dallamot, de meg sem kottyant neki a feladat. 4 jelet szerzett.

Dóri a Vén Európára nyúlkált bele mindenféle állat közé, hogy megszerezze a jeleket, és olyan jól csinálta, hogy meg is lett mind az 5. Ezután Laci következett, aki egy gumibugyit magára húzva 5 kellemetlen dolgokkal teli kis dobozkába állt bele, miközben telekúrták a gumibugyiját sáskával, pondróval és minden földi jóval. A lába alól kellett kihalászni a jeleket, miközben szólt a Santa Maria, amiből kizárólag ennyit volt hajlandó énekelni: Santa Maria!

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennisnek egy koporsóba kellett feküdnie és kígyókat pakoltak rá, persze előtte beparáztatták, hogy a kígyók napok óta nem ettek és életveszélyes a feladat, ami csak kell. Dennis, miközben Takáts Tamást énekelt, négy csillagot szedegetett ki maga alól, majd jött Fanni. Fanni már a neve hallattára zokogni kezdett, amit a feladat alatt sem hagyott abba, sőt. Neki 5 darab állatot kellett egyenként körbevinnie a szobában a KFT híres Afrikáját énekelve, majd visszarakni őket eredeti helyükre és kivenni a jelet. Először vitt kígyót, aztán egeret, majd százlábút, de a békától annyira beparázott, hogy ott feladta, egyszerűen nem volt hajandó a kezébe venni és kész.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Végül Dóri és Laci között kellett a nap kontinensének, vagyis Robinnak eldöntenie, hogy ki legyen a nyertes. Robin pedig Dórit választotta, mert neki úgy kellett a dolgokat megcsinálnia, hogy nem tudta, mivel találkozik, hiszen nem látott bele a dobozokba, amelyekbe belenyúlt, ami sokkal nehezebb.

Ma este párbaj, Laci vagy Fanni már nem kerül be a Top 4-be!

Robin végre megmutatta férfiasságát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!